Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Bosszantan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Bosszantani akar?

Figyelt kérdés
Amióta lefeküdtem a fiú barátommal nagyon megváltozott. Mikor találkozunk végig mér, rámosolyog és úgy köszön hogy szia szépség, van hogy a derekamat is megfogja vagy a vállamat karolja át. Csak 1 szex volt, rájöttünk hogy nekünk ezt nem kéne és ennyi, fátylat vetettünk rá, de ő elég fura... és bosszantó a viselkedése társaságban. 21L

2021. febr. 13. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ennek a "barátságnak" jobb lesz véget vetni 🤷‍♂️ soha nem lesz már olyan, mint előtte.
2021. febr. 13. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutatja a külvilágnak, hogy megvoltál neki.
2021. febr. 13. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Amióta lefeküdtünk bennem is megváltozott valami, de én leplezem, nem vagyok ilyen típus.
2021. febr. 13. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A válasz nagyban függ attól, hogy miért jöttetek rá, hogy nektek ezt nem kéne.
2021. febr. 13. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ő nem tudja leplezni, hogy megvoltál neki, lehet szeretné még egyszer vagy csak valami testi kontaktust mutat feléd.
2021. febr. 13. 18:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan ő mit érzett, csak az egész furcsa volt, reggel mind a kettőnk úgy érezte hogy eszméletlen volt, de nem szabad megismételni.
2021. febr. 13. 18:40
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
66%

Megjelölt és érezteti veled, h még dugna. Igazàból egy igazi sikersztorit szagolok!

Hogyan lépj ki a friendzone-ból? címmel vàrom megfilmesítve!

2021. febr. 13. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából boldog, hogy meg tudott dugni. Majd meg meg is tesz, ha csak ugy konnyen odaadod magad ;)
2021. febr. 13. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!