Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért baj ha egy nő jólétben akar élni?
Férfi vagyok, de sose értettem ez miért probléma.
Ki akar egy életképtelen szerencsétlennel élni, aki annyit nem tud elérni hogy legalább a családját eltartja?
Mindenki nyugodt, kellemes környezetben akar élni, ez teljesen természetes.
A férfi megteremt mindent ami kell, a nő meg biztosítja a hátteret, normális körülmények között.
A nőket mégis lekurvázzak emiatt, én ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Egyáltalán nem baj.
Akik szidják e miatt a nőket, azok a:
- Csóró pasik, akiknek nem telik minőségi puncira.
- Olyan csajok, akik nem minőségi puncik, így nem költenek rájuk, pláne nem tartják el őket a pasik.
- Innen mindegy.
3.-nak.
Befurakodni? Ez 2 ember döntése. Bekéredzkedik, és ha mákja van, akkor be is engedik. Ha nagy mákja van, akkor bent is maradhat.
Szerintem azért zavaró, mert azt gondoljuk, hogy elértek valamit.
Pl. A luxusfeleségeket sikeresebbnek tartják sokan, mint a tanàrokat vagy az orvosokat. Ami azt jelenti, hogy amikor a gyerekeink felnőnek, akkor sokan luxusfeleségek akarnak lenni, pedig egy orvos vagy egy tanár többet tett le az asztalra.
Nem vagyok benne amúgy biztos, hogy igaz a kijelentésem, de - vagy logika vagy a neveltetésem miatt - zavar, amikor egy 16-25 éves követendő példaként van beállítva, akinek a szerencse (mert jókor volt jó helyen vagy mert jól néz ki vagy mert jó a hangja), nagyobb mértékben befolyásolta a sikerét, mint a belefektetett energia (ellentétben mondjuk egy tudóssal, orvossal vagy egy jó szerelővel).
De ha van egy nő, aki tényleg átlagon felüli, mert gyönyörű, és/vagy ismert, vagy pénzes (ő és/vagy a szülei), vagy pokoli szegénységben nőt fel, és az átlag Gyakorizókkal ellentétben, nincs 780-as IQ-ja, hogy 12 évesen NASA mérnök legyen, havi 24M-ért, akkor miért is bűn, ha pénzesebb pasit keres/választ?
Ja, és nem csak a nők vannak így, NAGYON SOK a pénzéhes srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!