Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik hogy valaki 40 körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy valaki 40 körül még nem volt szerelmes?

Figyelt kérdés
Akinek családja van meg gyerekei. Létezik hogy kb. 40évesen lesz először szerelmes?

2021. febr. 13. 15:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10es Igen, ez a hatalmas kérdőjel van az én fejembe is.

Úgy vélem sokan élnek párkapcsolatba amibe sose volt igaz szerelem.

Amit gondolok még. Lehet régebben máshogy házasodtak. Szülök eldöntötték ki a gyerekükhöz való és azzal adták össze.

Vagy hazugság az állítás.

2021. febr. 13. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Én egy 40+-os nő vagyok kb. 20 éve házas. Sose voltam szerelmes a férjembe, viszont szeretem és tisztelem mint embert, boldog vagyok mellette. Van gyerekünk is akire mindketten vágytunk, a gyerek nem szerelem kérdése.

Viszont a szerelem nem egy állandó dolog, az kb. 2-3 év után elmúlik és ami marad az a szeretet a másik iránt, amit én is érzek a férjem iránt.

Tehát szerelem nélkül lehet családot alapítani és boldogságban élni, de szeretet nélkül nem.

Szerintem ti (10;11 válaszoló) keveritek vagy nem tesztek különbséget szerelem és szeretet között, pedig ez két különböző dolog.

2021. febr. 13. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
10-es vagyok. Azzal én is tisztában vagyok, hogy a szerelem szeretetté alakul. Mire gyermek lesz, addigra legtöbbször. De azért az ritka, hogy még a kapcsolat elején se legyen szerelem.
2021. febr. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!