Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy valaki 40 körül még nem volt szerelmes?
10es Igen, ez a hatalmas kérdőjel van az én fejembe is.
Úgy vélem sokan élnek párkapcsolatba amibe sose volt igaz szerelem.
Amit gondolok még. Lehet régebben máshogy házasodtak. Szülök eldöntötték ki a gyerekükhöz való és azzal adták össze.
Vagy hazugság az állítás.
Én egy 40+-os nő vagyok kb. 20 éve házas. Sose voltam szerelmes a férjembe, viszont szeretem és tisztelem mint embert, boldog vagyok mellette. Van gyerekünk is akire mindketten vágytunk, a gyerek nem szerelem kérdése.
Viszont a szerelem nem egy állandó dolog, az kb. 2-3 év után elmúlik és ami marad az a szeretet a másik iránt, amit én is érzek a férjem iránt.
Tehát szerelem nélkül lehet családot alapítani és boldogságban élni, de szeretet nélkül nem.
Szerintem ti (10;11 válaszoló) keveritek vagy nem tesztek különbséget szerelem és szeretet között, pedig ez két különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!