Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön vissza hozzám mindig?
Figyelt kérdés
1,5 évig voltam együtt egy fiúval. Szakítottunk és nem beszéltünk fél évig. Neki is meg nekem is volt más. Azután újra megkeresett de nem történt semmi. 2 év telt el és miután szingli lett újra vissza jött hozzám. Én reménykedtem hogy minden jó lesz de megint sok volt a veszekedés és vége lett. Pár hónap múlva újra megkeresett. Én még mindig szeretem és nem tudtam nemet mondani neki. Közben neki voltak nők az életében de azt mondta mindig engem keresett bennük. Utána megint elhagyott. Miért jön vissza ha nem szeret engem?2021. febr. 13. 10:31
1/5 anonim válasza:
Mert nem akar egyedül lenni, te vevő vagy rá, így addig veled múlatja az időt.
2/5 anonim válasza:
Mert kihasznál téged. Tudja,hogy úgyis visszaengeded. Én nem aláznám meg így magamat, könnyebb lenne túllépni rajta, ha megszüntetnél vele minden kapcsolatot. Így csak szenvedsz.
3/5 anonim válasza:
Mert nem jött össze az új csaj(ok).
4/5 anonim válasza:
Te vagy a fix lyuk. Tartsd már többre magad. Tényleg felnőttek vagytok?
5/5 anonim válasza:
" de azt mondta mindig engem keresett bennük." És te benyaltál egy ekkora kamu dumát? Kivánok neked hangyányi észt + fél hangyányi önérzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!