Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú egyszer vissza jön hozzám akkor mindig is vissza fog. Szerintetek ebbe van igazság?
Exemmel mi háromszor kezdtük újra. Mindig visszakönyörögte magát, én pedig mindig voltam olyan ostoba liba, hogy elhittem, most jobb lesz. A harmadiknál sem lett jobb, sőt, talán még rosszabb lett minden. Elegem lett, szakítottam.
Megkeresett negyedszerre is, de az arcába nevettem, hogy ugye ezt ő sem gondolta komolyan?
Addig megy vissza, amíg tudja, hogy játszhat veled és mindig ott leszel tartaléknak.
Én férfiként háromszor keztem újra. Egyre rosszabb lett minden.
Aki egyszer szakított azt nem szabad újrakezdeni.
A férfiak a legtöbb esetben a szex miatt mennek vissza, ahogy találnak új portékát megint le fognak lépni. Én is mindig akkor akartam újrakezdeni ha elöntött a tesztoszteron.
Van.
Ha a fiú tudja, hogy te úgyis hajlandó vagy letolni a bugyidat, hogy nem kell bele különösebb energiát befektetni, akkor minden alkalommal meg fog jelenni nálad, amikor meg kéne fejni. Jó ha van egy fix tartalékpunci, amikor nincs barátnő, és alkalmi se akar összejönni. Ilyenkor kincset ér egy olyan csaj, akinek elég egy telefon, és egy óra múlva már pattog a farkadon.
A romantikus körítés csak maszlag.
Párom bipoláris, így rendszeresen szakít ha baj van. Persze tudom ez más szitu. De tudom, hogy szeret. Csupán ha sok a feszkó, rajtam "tölti ki". Mármint csupán szakít. Eddig négyszer történt ez meg, de másnap már jött is vissza. Külső szemlélő szerint nem kellene, de ő önhibáján kívül teszi mindezt.
Előtte a kapcsolataimban soha nem bocsátottam meg, ott hajthatatlan voltam, mert nekik nem volt ilyen problémájuk.
7-es vagyok
Azt pedig észre lehet venni ki akar csak szex miatt békülni... Olyankor megy a kamu szöveg össze vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!