Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elutasítottam egy fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítottam egy fél éve tartó extrém erős plátói szerelmemtől kapott csókot egy perc után, mert barátnője volt, illetve újra összejöttem. Eszméletlenül fáj. Jól tettem vajon? Csak pótlék lettem volna?

Figyelt kérdés
Rib*nc lennék? Fel lehet dolgozni, hogy ilyen ember vagyok. Nekem csak ő kell. Vagyis az ő boldogsága kell. Ha mellettem, ha nem. Viszont én vergődök. Megéri?
2021. febr. 12. 19:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tonkre akarod tenni magad egy eletre? Nyugtato meg ivas?. Igen felelotlen vagy. A szuleidre nem gondolsz akik felneveltek? Ha az vagy akinek gondollak, akkor kerdezem. Annyi helyes fiu akart kezdeni veled? Ja, belejuk nem voltal szerelmes. Most meg kepes vagy mergezni magadat olyanert akinek nem te vagy az igazi.Nezz mar a tukorbe, egy szep, csinos fiatal lany vagy. Szedd ossze magad.Mire jo êz? Meg hogy pszichologushoz\pszichiaterhez akarsz jarni? Gyogyszert szedni, mert csak igy birod az eletet. Figyelemre vagysz? Arra nem gondolsz, hogy maradando karosodast is okozhatsz magadnak? Meg fajdalmat azoknak akik szeretnek.
2021. febr. 15. 02:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én 2 hónapig voltam zombi egy ilyen csók után egy évvel ezelőtt. Utána kezdett belém visszatérni az élet. Most egy évvel később már jobban vagyok sokkal, még egy pasi is megtetszett, pedig 3 éven át észre se vettem mást. Mondjuk most okosabb vagyok és eszem ágában sincs esélyt adni egy új szerelemnek. Soha többé.
2021. febr. 15. 02:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja, én nem tudok aludni, szinte minden este bor kell, hogy el tudjak aludni. Nyugtatót nem szedek, az úgyse segít. A bortól legalább elalszok.
2021. febr. 15. 02:45
 14/23 A kérdező kommentje:

#10 igazad van... össze kéne kapnom magamat

Köszönöm!

#11 Olyan sok azért nem akart. A szüleim nem tudják, pont a fájdalom miatt.

#12 annak mondjuk örülök, hogy alapvetően jobban vagy:))

#13:(((

2021. febr. 15. 09:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Téged tényleg nagyon sajnállak, mert egyértelműen hülyített az a srác.
2021. febr. 15. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Én 11-én csütörtökön lettem lepattintva. Nagyon tetszett a nő akivel találkozgattam. Viszont nem gyógyszerezek vagy iszom. Ezen túl kell jutnia az embernek. Bennem is bennem van, hogy hívnám, írnék neki, de nem teszem, mert akármennyire is jó lenne, csak magam szivatnám meg vele.

A józan értelmedre hallgass és ne a fájó szívedre. Míg az értelmed jó tanácsokat ad, addig a fájó szíved folyamatosan tévútra visz. Lehet furcsa, de az összetört szív mindig rossz tanácsadó. Nem véletlenül mondta a francia, hogy "bámulatos milyen hasonló a szerelem és az őrület mintázata".

2021. febr. 15. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre nem vagy riban.c. Ne ostorozd magad feleslegesen még ezzel is.
2021. febr. 15. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:

Egy pasi, de igazából senki sem érdemli meg, hogy tönkre tedd miatta magad!

Minden elmúlik, lesz jobb, ne aggódj!

2021. febr. 15. 14:45
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Csak hiányzik az a pár pillanat...

De átgondolom, elolvasom újra és újra amiket írtatok és megtanulok végre felnőni:)

2021. febr. 15. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Neki nem hiányzik annyira. Ha ezt felfogod, gyorsabban le tudod zárni.

(Én vagyok, akinek egy évvel ezelőtt volt az a csók.)

Szerintem elég felnőtten kezeled, ami abból is látszik, hogy milyen kulturáltan írtál a másik lányról. Valaki még nagyon jól fog veled járni.

2021. febr. 15. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!