Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam egy fél éve tartó extrém erős plátói szerelmemtől kapott csókot egy perc után, mert barátnője volt, illetve újra összejöttem. Eszméletlenül fáj. Jól tettem vajon? Csak pótlék lettem volna?
#10 igazad van... össze kéne kapnom magamat
Köszönöm!
#11 Olyan sok azért nem akart. A szüleim nem tudják, pont a fájdalom miatt.
#12 annak mondjuk örülök, hogy alapvetően jobban vagy:))
#13:(((
Én 11-én csütörtökön lettem lepattintva. Nagyon tetszett a nő akivel találkozgattam. Viszont nem gyógyszerezek vagy iszom. Ezen túl kell jutnia az embernek. Bennem is bennem van, hogy hívnám, írnék neki, de nem teszem, mert akármennyire is jó lenne, csak magam szivatnám meg vele.
A józan értelmedre hallgass és ne a fájó szívedre. Míg az értelmed jó tanácsokat ad, addig a fájó szíved folyamatosan tévútra visz. Lehet furcsa, de az összetört szív mindig rossz tanácsadó. Nem véletlenül mondta a francia, hogy "bámulatos milyen hasonló a szerelem és az őrület mintázata".
Egy pasi, de igazából senki sem érdemli meg, hogy tönkre tedd miatta magad!
Minden elmúlik, lesz jobb, ne aggódj!
Köszönöm mindenkinek!
Csak hiányzik az a pár pillanat...
De átgondolom, elolvasom újra és újra amiket írtatok és megtanulok végre felnőni:)
Neki nem hiányzik annyira. Ha ezt felfogod, gyorsabban le tudod zárni.
(Én vagyok, akinek egy évvel ezelőtt volt az a csók.)
Szerintem elég felnőtten kezeled, ami abból is látszik, hogy milyen kulturáltan írtál a másik lányról. Valaki még nagyon jól fog veled járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!