Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan férfival aki elvált és gyereke van?
Én elfogadnám csak nekem fontos lenne, hogy legyen közös is majd.
Korabbi kapcsolatban nagyon àtvágtak , évekig ígérgettek, hogy persze szeretnék gyereket ...aztán meg mégsem és meg is csalt.
Vagy inkább gyermektelent keressek aki jobban “megérti ezt “ amit én érzek?
Annyival jobban jársz ha még inkább keresgetsz és találsz egy gyerektelen férfit! Szerintem a többségnek elfacsarodik a szíve, ha nem a saját gyereke kap meg mindent amit csak adhattok. És sajnos mindenképp belekerulsz egy nem tudni milyen ex-vitaba is.
Gyerekes férfival meg később is "beerheted".
Az hogy elvált vagy sem szerintem tök lényegtelen.
11 Persze de ebben a korosztályban már ritka és nem is mindig tetszunk egymásnak más okok is nehezítik.
Lehet jobb lenne de Nemtudom.
27 Nem most rögtön, de azért nyilvàn vannak tervek. De fontos, hogy ő is akarja, előző kapcsolatomban àtvertek ilyen téren lehet ezért vagyok furcsa ilyen téren...nagy sebet okozott, hogy ilyen fontos dologban àtvert.
De ez már mind a múlt és már szeretnék új kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!