Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdenétek olyan férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan férfival aki elvált és gyereke van?

Figyelt kérdés

Én elfogadnám csak nekem fontos lenne, hogy legyen közös is majd.

Korabbi kapcsolatban nagyon àtvágtak , évekig ígérgettek, hogy persze szeretnék gyereket ...aztán meg mégsem és meg is csalt.

Vagy inkább gyermektelent keressek aki jobban “megérti ezt “ amit én érzek?

2021. febr. 12. 11:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyival jobban jársz ha még inkább keresgetsz és találsz egy gyerektelen férfit! Szerintem a többségnek elfacsarodik a szíve, ha nem a saját gyereke kap meg mindent amit csak adhattok. És sajnos mindenképp belekerulsz egy nem tudni milyen ex-vitaba is.

Gyerekes férfival meg később is "beerheted".

Az hogy elvált vagy sem szerintem tök lényegtelen.

2021. febr. 12. 12:10
 12/24 A kérdező kommentje:

11 Persze de ebben a korosztályban már ritka és nem is mindig tetszunk egymásnak más okok is nehezítik.

Lehet jobb lenne de Nemtudom.

2021. febr. 12. 12:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívesen kezdenék férfiakkal, akiknek gyerekük van, de most, 31 évesen be kell látnom, hogy korban hozzám illő férfiak közül jó párnak már van gyereke, és a külsőm miatt nem nagyon tudok válogatni (privátot nem kérek, nem itt szeretnék ismerkedni). Persze attól még az lenne az ideális, ha nincs. Nekem nem azért, mert sajátot akarok majd, és félő, hogy egy "gyerekes" férfi már nem akar újabbat... hanem az, hogy jelenleg nem akarok, és nem tudom, hogy később akarok-e majd; és nem is tartom magamat alkalmasnak rá. Egyrészt. Másrészt meg nem is találom sokszor a közös hangot a gyerekekkel, nem tudom, hogy érdemes egy olyan gyerekhez közeledni, akivel úgymond együtt kell működni, de nagy eséllyel nem az enyém az első szó a nevelésében. És azért sajnos elég sok olyanra is látok példát a környezetemben és fórumokon is, hogy az exek fújnak egymásra, acsarkodnak, a vasárnapi apu úgy próbálja meg a gyerekei kegyeiben tartani magát, hogy iszonyatosan elkényezteti, és ennek sokszor az új nő issza meg a levét. Nem lehet semmit sem előre eltervezni, mert hopp, mégis a gyereket kell pesztrálni, pedig nem is nálunk lett volna akkor, de az exnek ilyen-olyan baja van, buliba-nyaralni hívták stb., mindig a második leszek, akár az időről, akár a pénzről van szó... ha nevelni akarom a gyereket, akkor én vagyok a szemét.
2021. febr. 12. 12:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért 35-ig meg nagyon sok gyerektelen férfi van! Persze megértem, hogy tök szívás, ha sorra derül ki azokról, akik amúgy bejonnenek. És elsőre olyan mellekesnek tud tűnni hogy van egy gyereke. De amúgy akkor már inkább legyen pár évvel fiatalabb nálad, vagy egzisztenciálisan kevésbé vonzó, mert a gyerek az előző kapcsolatból előbb utóbb olyan mint egy nagy bibircsok az orron amit nem lehet leoperalni, vagy mint egy folyton munkahelyet valtogato megbízhatóan jellem :(
2021. febr. 12. 13:18
 15/24 A kérdező kommentje:
33 vagyok, és igazából nem tartom magam rondának meg visszajelzések alapján sem, de a fiatalabbaknak nem tetszem és annyira ők sem nekem, tisztában vagyok a korommal. Csak ez a 35-40 pont ilyen már....
2021. febr. 12. 13:36
 16/24 anonim ***** válasza:
48%
Veled egyidős vagyok, a leendő férjemnek van egy gyereke. Előtte is volt olyan párom akinek gyereke volt, de ő pont az a típus volt aki a régi életén kesergett és nem is akart közöset. A mostani párom nem ilyen, ő lezárta a múltat és a közös jövőnket építjük és többet beszél a leendő közös gyerekeinkről mint a régiről. Igaz nem tartják a kapcsolatot a pszichopata anyja miatt
2021. febr. 12. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem. Nem szeretnék gyereket, a másét pláne nem. De itt ugye nem ez a valódi kérdés, hogy mi mit csinálnánk, hanem, hogy te mit csinálj. Tényleg nem értem, miért van egy csomó ilyen bújtatott kérdés, miért nem lehet egyszerűen feltenni, amire kíváncsi valaki. Összejönnél elvált, gyerekes pasival? Nem. És akkor mi van? Neked ez miért jó? Helyette: Összejöjjek elvált, gyerekes pasival, ha kétségbeesetten kell valaki, mert ketyeg a biológiai óra és gyereket akarok MOST RÖGTÖN de ő valószínűleg nem akar? Válasz: Ne, mert annak sosem lesz jó vége. Főleg egy "véletlen" gyerekre nézve..mert hát a férfi nem akarta, mert volt már neki. De hát mióta szempont a gyerek érdeke. Ha egy nő gyereket AKAR, akkor lesz is neki. Bármi áron. És ez szó szerint bármit jelent. Javaslat: Spermabank.
2021. febr. 12. 20:41
 18/24 A kérdező kommentje:

27 Nem most rögtön, de azért nyilvàn vannak tervek. De fontos, hogy ő is akarja, előző kapcsolatomban àtvertek ilyen téren lehet ezért vagyok furcsa ilyen téren...nagy sebet okozott, hogy ilyen fontos dologban àtvert.

De ez már mind a múlt és már szeretnék új kapcsolatot kialakítani.

2021. febr. 12. 21:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Spermabank nekem nem opció, családban szeretnék gyereket még akkoris ha ezt sose tudni előre, Hogy együtt maradunk e. De csak úgy egy idegentől.... semmiképp nem.
2021. febr. 12. 21:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Ezek alapján ha mindenki így állna az ilyen helyzetben lévő emberekhez... Noss akkor minden Nő és férfi lehúzhatná a rolót akinek gyereke van
2021. febr. 12. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!