Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek így a férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek így a férfival?

Figyelt kérdés

31 éves, nagyon jó személyiségű, vicces, érdekes, az érdeklődésünk, ertekrendünk megegyezik, és ha együtt vagyunk csak ugy repul az idő, barmennyit tudunk beszélgetni. Figyelmes és kedves, igazából tökéletesnek mondanám számomra :) 19 eves voltam amikor megismertem, o akkor volt 27, kozos baratok mutattak be minket egymasnak, es igy kezdtunk egy tarsasagban szorakozni jarni, es kesobb kulon kettesben is programokat csinálni. Ő akkor tobbet szeretett volna tolem, de en a korkulonbseg miatt kicsit tartottam a dologtol, illetve abban az évben keszultem egyetemre, o pedig kulfoldi munkaajanlatot kapott, igy nem lattam jövőjét a dolognak.

Vegul en elmentem egyetemre, o pedig kikoltozott. A kapcsolatot tartottuk, hol intenzivebben, hol kevésbé, azért természetesen tavolodtunk el egymástól, reszben azert is, mert o ezt kerte. Nekem volt egy kapcsolatom időközben, nala nem tudok komolyabb kapcsolatrol. Es pont ez a kulonos nekem. Mikor jobban jóban voltunk es ez szoba került, elmeselte, hogy egyetlen baratnoje volt csak, kb 20-21 éves kora körül, es hogy nem is biztos benne, hogy igazan szerelmes volt, persze kedvelte a lányt. Azóta csak alkalmi, osszejaros kalandjai voltak egeszen addig mig megismerkedtunk, mert akkor allitasa szerint belém tényleg belém szeretett, es komoly kapcsolatot akart. Ebbol ugye nem lett semmi, es azota sem volt komoly kapcsolata, egy lannyal megprobalta, de nem tudott beleszeretni. Most hazakoltozik lassan, en pesig lediplomaztam, dolgozom mar. Nem olyan rég egy baráti osszejovetelen osszefutottunk, es nem tudok mit tenni, egyszerűen vonzzuk egymast, szinte erezheto a levegőben mennyire vágyunk a masik tarsasagara. Viszont most hogy en is idosebb lettem mint 19 már nem a korkulonbseg zavar, inkább attol tartok, hogy egy férfi aki ennyire megszokta, hogy egyedül van, nem kell senkihez alkalmazkodnia, senki nem. hisztizik neki semmin, nem is igazán van tapasztalata kapcsolatok terén, vajon sülne-e ki ebből jó dolog?

2020. febr. 7. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem emiatt nem jönnék össze vele, hanem a sok alkalmi kapcsolata miatt, de mivel ez téged szemmel láthatólag nem zavar, hajrá. Szerintem az alkalmazkodástól nem kell félni, menni fog neki.
2020. febr. 7. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat. Szimpatikus neked, sőt, vonzó, akkor próbáljátok meg. Ne vigyed gyorsan ágyba, ezzel is jelezve, hogy te komoly, hosszú kapcsolatot akarsz.
2020. febr. 7. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg vele. Ha nem megy, hát nem megy, legalább kiderült. De ha nem próbálod ki vele, akkor örökre bánni fogod. Neked is sokat jelent ő, még ennyi év után is, ezt kár lenne veszni hagyni.
2020. febr. 7. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A kérdéseid jogosak, de az a helyzet, hogy a válaszokat csak akkor fogod megkapni, hogyha belemész valamibe... különben csak mindig a kérdések maradnak...🤔🤔
2020. febr. 7. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell próbálni és akkor minden kérdésedre választ kapsz.

Két opció van, vagy működik vagy nem, ha nem működik, akkor legalább megpróbáltátok.

Vannak ilyen férfiak, nem tart csak azért barátnőt, hogy legyen, de szerintem az is normális, hogy vannak szexuális igényei/vágyai...

Szerintem inkább ez, mint kapcsolatfüggőként benne lenni egy olyan kapcsolatban, ahol nem is szereti a lányt, de legalább van valaki.

2020. febr. 7. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlgondolod ezt a dolgot. 31 évesen az ember még nem egy rigorózus vénember, akivel lehetetlen együtt élni. Tetszetek egymásnak, szabadok is vagytok, egy próbát megér. Ami csapda lehet, hogy ha ennyi idő után végül összejöttök, talán túl nagyok már az elvárások. Mindenesetre feltevések miatt kár elpasszolni egy lehetőséget, hogy olyasvalakivel legyél, akiben látsz is fantáziát. Tudod hányan jönnek össze olyan emberrel, aki nem is igazán mozgat meg bennük semmit, csak hogy legyen valakijük?
2020. febr. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!