Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megbántam! Csókoloztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántam! Csókoloztam az exemmel?

Figyelt kérdés

Zavaros volt a szakításunk, valahogy se ő, se én nem akartuk a szakítást. De az akkori viselkedése miatt vége kellett legyen.

A mostani barátomba szerelmes vagyok. Mostanában sok volt a probléma közöttünk, és az exemmel közvetlen kollégák lettünk. Ő megbánta, hogy akkor úgy viselkedett velem, próbált célozni rá, hogy akár újrakezdené. Én elutasítottam. De volt egy nagyon rossz időszak most a kapcsolatomban, és egyik este csókolóztunk az exemmel. A legrosszabb, hogy nem egy sima szájra puszi volt. Lefeküdni azonban, nem tudtam velem, észhez tértem. De akkor átfutott az agyamon, hogy úgyis vége lesz a barátommal a kapcsolatnak, akkor miért ne? Így történt meg. Ha nem lettem volna mérges, elkeseredett, eszembe sem jutott volna.

Nagyon bánom. Vonzódom hozzá még most is, nem volt megfelelően akkor lezárva. De szerelmes nem vagyok belé! A barátom szeretem. Ma kértem az áthelyezésem, nem akarok tovább vele dolgozni.

Elmondjam a barátomnak? Vagy csak megbántom vele?

2021. febr. 11. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Biztos, hogy megbántod vele.
2021. febr. 11. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Igen, legyen benned gerinc, mondd el a barátodnak, mit csináltál. Meg fogod vele bántani, de valamit mondanod kell, miért szakítasz. Mert ugye egyértelmű, hogy szakítasz, mivel nem szereted már. (Nem, nem szereted. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg)
2021. febr. 12. 06:21
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Sztem mond el, ugyis mar kalapot akasztottal a kapcsolatodra amikor megcsokoltad az exed. Minek huznad tovabb a dolgot? Amugy meg kinek akarsz hazudni, magadnak? Ha szerelmes lennel nem az exeddel smaciznal...
2021. febr. 12. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy szerelmes a pasidba, csak nem akarsz egyedül lenni...

Ez tipik az az eset, hogy nem akkor vagyunk hűségesek, ha nincs lehetőségünk csalni, hanem ha van, mégsem tesszük meg. Ha szereted a pasid, ha nem..

Őszinte leszek, lehet, hogy engem is fel tudna kavarni az exem, ha megjelenne, de hozzá nem érnék!

2021. febr. 12. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondd el, mert amikor megtetted te itt helyben elengedted ezt a kapcsolatot. Abban a hitben feküdtél le az exeddel hogy a másikkal úgyis vége lesz. Ez igy korrekt.
2021. febr. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!