Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok váratlanul meglepne az ajtóban, hogy nálad alszik?

Figyelt kérdés
Ilyet tervezek, de félek, hogy nem örülne neki :(
2021. febr. 11. 09:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
65%

"Ha nem lakik együtt egy pár, nyilván mindkét félnek van ideje más dolgokra os, akkor hogy a tökömbe nem lehet örülni a másiknak?"

Ha nem lakik együtt, honnan tudod, hogy a másik mit tervezett aznapra? Mi van, hanem készült rá testben vagy lélekben? Vagy nem ér rá, mert leszervezett más programot? Vagy megijed, hogy más osztja be az ő idejét? Mit nem lehet ezen érteni?

2021. febr. 11. 20:37
 32/32 anonim ***** válasza:
73%

Mindig A kis herceget hozom fel, mikor ezt valaki nem érti.

"- Jobb lett volna, ha ugyanabban az időben jössz - mondta a róka. - Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe a szívemet... Szükség van bizonyos szertartásokra is."

Én például szeretem előre tudni a terveimet, akkor is, ha csak egyedülidőt szerveztem be magamnak. Ha megbeszélek valamit a párommal, és lemondja, akkor csalódott leszek, mert beleéltem magam. Ha betervezem, hogy rendelek egy tál szusit és bekuckózok, filmezek magamban, és közbeszólnak, akkor is csalódott leszek, mert lélekben arra készültem.

2021. febr. 11. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!