Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok váratlanul meglepne az ajtóban, hogy nálad alszik?
"Ha nem lakik együtt egy pár, nyilván mindkét félnek van ideje más dolgokra os, akkor hogy a tökömbe nem lehet örülni a másiknak?"
Ha nem lakik együtt, honnan tudod, hogy a másik mit tervezett aznapra? Mi van, hanem készült rá testben vagy lélekben? Vagy nem ér rá, mert leszervezett más programot? Vagy megijed, hogy más osztja be az ő idejét? Mit nem lehet ezen érteni?
Mindig A kis herceget hozom fel, mikor ezt valaki nem érti.
"- Jobb lett volna, ha ugyanabban az időben jössz - mondta a róka. - Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe a szívemet... Szükség van bizonyos szertartásokra is."
Én például szeretem előre tudni a terveimet, akkor is, ha csak egyedülidőt szerveztem be magamnak. Ha megbeszélek valamit a párommal, és lemondja, akkor csalódott leszek, mert beleéltem magam. Ha betervezem, hogy rendelek egy tál szusit és bekuckózok, filmezek magamban, és közbeszólnak, akkor is csalódott leszek, mert lélekben arra készültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!