Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok váratlanul meglepne az ajtóban, hogy nálad alszik?

Figyelt kérdés
Ilyet tervezek, de félek, hogy nem örülne neki :(
2021. febr. 11. 09:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Fú, ezek a válaszok...

Aki nem örülne - főleg friss kapcsolatban -, hogy egy alkalommal többet együtt lehet a párjával, az minek van egyáltalán vele? Mi lesz, ha összeköltöznek?

Én friss kapcsolatban mindig alig vártam, mikor találkozom a párommal, simán lemondtam volna bármilyen programot, hogy vele lehessek és szenvedtem, mert nem éltünk még együtt. Lassan 10 éve vagyunk együtt, már házasok és még mindig hiányolom, ha valamiért nem alszunk együtt.

Nem tudom, milyen emberek írnak itt, akiket zavarba, ha megjelenne a szerelmük... Hát, biztos nem az igazival vannak...

2021. febr. 11. 18:55
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

21

Ebben nem tudom mi olyan hihetetlen. Én pl nem szimbiózisban élek a barátommal, annak ellenére, hogy szeretem van saját életem. És nem feltétlenül örülnék, ha random beállítana, mert lehet aznapra mást terveztem. Nem mondanám le az előre kitalált programomat, mert ő éppen ráér velem lógni és beállít. Lehet, hogy én csak pihennék, relaxálnék egyedül és nem valami közös programra vágyok. Ettől még elkaphat olyan pillanatban is, amikor örülnék neki, de szerintem inkább érdemes az ilyeneket megbeszélni, mert full kínos lehet, hogy ráerőszakolod magad másra. Attól, hogy együtt vagytok ő még egy másik ember, saját élettel és tudom hihetetlen, de nem feltétlenül minden percben körülötted forog a világa. Megtisztelem a páromat azzal, hogy egyeztetek vele, ez tök alap szerintem. Nem így kell meglepni, hanem mondjuk egy dögös fehérneművel, finom vacsorával, koncertjeggyel, stb. Ez a fajta "meglepetés" azért is elég gáz, mert nem igényel semmilyen befektetett energiát: tessék itt vagyok én, foglalkozzál velem, már az is ajándék, hogy megjelentem nálad, dobj el mindent a kezedből. Ez önzőség és a másik figyelmen kívül hagyása inkább, semmiképp se valami nagyon jófej meg nagy dolog.

2021. febr. 11. 19:23
 23/32 anonim ***** válasza:
65%

"Nem tudom, milyen emberek írnak itt, akiket zavarba, ha megjelenne a szerelmük... Hát, biztos nem az igazival vannak..."

Nem az igazi - mondod, te aztán tudod, mert nem akarnak összenőni. Nem azt írtuk, hogy zavarna, de nem mindenki örül ezeknek, van ilyen ember, van olyan.

2021. febr. 11. 19:29
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Az embernek vannak barátai és szülei, vannak tanulmányai, vannak melói, van hogy magával akar foglalkozni, olvasni, filmet nézni, bármit. Az embert a párkapcsolatán kívül számtalan tényező teszi összetett lénnyé.
2021. febr. 11. 19:32
 25/32 anonim ***** válasza:
61%
azert orulok, hogy nem vagyok ennyire elettelen kapcsolatfuggo, hogy csak a ‘parom’ korul forog minden pillanatom. ahogy a 24-es is irta, azert egyreszt a pasimon kivul is van tarsasagom, mareszt meg vannak olyan dolgok, amikben szeretem, ha nem zavarnak meg (pl. hosszu relaxalo furdozes, szortelenites, olvasas, filmezes..). szerintem aki 24 oraban arra var, hogy beallitson hozza a ‘szerelme’ es minden percben keszen all ra, hogy betoppan az ajton, inkabb azzal van a baj.
2021. febr. 11. 19:39
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Újra el lehet lőni a közhelyet a tűz és a szerelem is akkor ég, ha kap LEVEGŐT. Ha nincs levegő kialszik a tűz és a szerelem is.
2021. febr. 11. 19:56
 27/32 anonim ***** válasza:
65%

Ne vergődj már 21. Nem arról van szó, hogy biztos hogy zavarná, hanem hogy benne van a pakliban. Ezt kiküszöbölendőn, hogy ne hozzuk a másikat kínos helyzetbe, nem illik csak úgy rátörni valakire.

Aki nem egy büdös, öntelt tahó, az ezt azért meg tudja érteni.

2021. febr. 11. 20:00
 28/32 anonim ***** válasza:
24%

Nyilván nekem is van a férjemen kívül életem, családom, hobbim, barátaim - de amíg nem laktunk együtt, igenis minden alkalom, mikor együtt lehettünk, plusz ajándék volt.

Ha nem lakik együtt egy pár, nyilván mindkét félnek van ideje más dolgokra os, akkor hogy a tökömbe nem lehet örülni a másiknak?

2021. febr. 11. 20:02
 29/32 anonim ***** válasza:
61%
de ezen mit nem fogtok fel, hogy nem arrol van szo, hogy nem orulsz a masiknak, hanem hogy vannak pillanatok, amikor epp egyedul kenyelmesebb?! oke, te olyan vagy, hogy ejjel-nappal a pasidon jar az eszed, es barmikor bemehet hozzad, olyan vagy, mint egy kislutya, akinek epp hazaer a gazdi, mas meg nem ilyen. nem vagyunk egyformak es ha valakiben FELMERUL A KETELY, h a parja esetleg nem dijazna, akkor jobb inkabb hanyagolni a varatlan meglepit.
2021. febr. 11. 20:19
 30/32 anonim ***** válasza:
61%
Leírtuk. Az, hogy szeretsz a partnereddel időt tölteni teljesen független attól, hogy hivatlanul beállít. Fel lehet hívni a másikat és megkérdezni, nem egy kész helyzet elé állítani. Vagy legalábbis a legtöbb ember így szereti, ha te nem, akkor ok. De ilyeneket írni, hogy azok a párok nem is szeretik egymást meg nem az igaziak egymásnak enyhén szólva erős. Nem mindenki van így ráakaszkodva a másikra, ne akard már ismeretlen emberek szerelmét minősíteni, mert nem mindenki olyan, mint te. Aztán lehet 10x erősebb és jobb kapcsolatuk van, mint neked. Nem vagyunk egyformák szerencsére.
2021. febr. 11. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!