Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok váratlanul meglepne az ajtóban, hogy nálad alszik?

Figyelt kérdés
Ilyet tervezek, de félek, hogy nem örülne neki :(
2021. febr. 11. 09:27
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Friss kapcsolatban semmiképp. Én még hosszúban sem igazán örülnék neki. Lehet aznap semmi nincs otthon, más programom van, vagy másra se vágyok, mint egész este mackóban dögleni a kanapén. Ha nem akarja, hogy ottaludj, akkor feszenghet végig, mert kirakni udvariatlanság. Ne ilyenekkel lepd meg, hacsak nem tudod róla, hogy szereti az efféle meglepetéseket.
2021. febr. 11. 09:30
 2/32 Angel3000 ***** válasza:
81%
Szia! Nem biztos, hogy jò ötlet! Most mindeki feszûltebb a szigoritàsok miatt, pl; kijàràsi tilalom, stb! Inkàbb kérdezd meg tôle, hogy mit szòlna hozzà! Minden jòt!
2021. febr. 11. 09:38
 3/32 anonim ***** válasza:
92%

en utalom, ha valaki csak ugy megjelenik nalam elozetes ertesites nelkul, akarmennyire is birom az illetot. van, hogy epp

nincs hangulatom hozza, vagy epp a kadban ulok vagy akarmi. nem ertem, ez kinek es miert jo.. inkabb kerdezz ra, h atmehetsz-e es ha igen, akkor lepd meg valami sutivel vagy a kedvenc boraval vagy akarmi massal. ne az legyen a nagy meglepi, hogy keretlenul odaallitasz.

2021. febr. 11. 09:53
 4/32 A kérdező kommentje:
Rengetegszer aludtam már ott, nem ez lenne az első
2021. febr. 11. 09:53
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Jó mi leírtuk, hogy szerintünk ne, innentől a te dolgod.
2021. febr. 11. 09:59
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
az egy dolog, h ott aludtal mar sokszor, ettol fuggetlenul lehet, hogy az adott napon epp nem lesz hozzad hangulata vagy lesz valami dolga. de a kerdesben te is azt irod, felsz, h nem orulne, szoval valami ellenerzesed neked is van adologgal kapcsolatban. de persze a te dolgod, ha szerintes ez jo otlet, menj, de aztan ne panaszkodj, ha nem ajul el a dologtol.
2021. febr. 11. 10:06
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ. Ha tudja, hogy ezer a dolgom és épp nem érek rá és már csakazértis jönne, akkor nagyon mérges lennék. De ha egy hosszú, nehezebb nap után lepne meg vele és esetleg még a mekibe is beugrana előtte, tuti a nyakába borulnék 😊
2021. febr. 11. 10:21
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülnék neki. Inkább az legyen a meglepetés, hogy a megbeszélt ottalváshoz viszel magaddal egy adag bevásárlást és este főzöl spagettit vagy valami.

De én nem a te barátnőd vagyok, szóval nem tudom, hogy ő mit szólna hozzá.

2021. febr. 11. 10:24
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbben nem bírják a váratlanul betoppanó látogatókat. Ha ott akarsz aludni miért nem kérdezed meg normálisan? Felhívod, megbeszélitek és lesz egy jó estétek. Egy perc telefonálással egy csomó felesleges feszültséget el lehet kerülni.
2021. febr. 11. 10:27
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyennek abban az esetben örülnék, ha többször említem a páromnak, hogy mennyire szeretnék hozzábújni, de jó lenne, ha itt lenne, stb. De ha csak úgy betoppanna... nagyon helyzetfüggő, hogy örülnék-e: ha más tervem volt, dolgom van, a hátam közepére sem kívánom a világot, stb. Amúgy is én azt vallom, ha valami miatt félsz, hogy mit szól a másik, akkor az azt jelenti, baromira nem kéne csinálni. Kérdezd meg, átmehetsz-e, és ha igen, akkor lepd meg valamivel inkább, aminek tudod, hogy örülne.
2021. febr. 11. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!