Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Poénból, ittasan egy csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poénból, ittasan egy csók akkora baj?

Figyelt kérdés

Legjobb barátomat 7 éves korom óta ismerem. Múltkor együtt iszogattunk és azon viccelődtünk, hogy hogyan lehet h annyiszor voltunk egyszerre szinglik, és mégsem sose csókolóztunk még, mikor akár járhattunk is volna. Erre megcsókoltuk poénból egymást, hogy na most már ez is volt.

Nem szoktam inni, többek között ezért sem. Tényleg vicc volt, semmi vonzalom nem volt benne. Nem az utóbbi időben, de öltöztem is már előtte, sose tekintettem rá férfiként.

A barátomnak elmondtam, mert kicsit bántott a dolog mégis. Azóta nem akarja, hogy találkozzak azzal a barátommal. Nem gondolnám, hogy ez akkora dolog. Nem ittasan vonzódtam hozzá, az más. Ittasan viccelődtünk. Jogos hogy hosszabb ideje ezen megy a fesztivál és nem akarja a barátom látni sem?

2021. febr. 10. 23:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

Igen.

Poénból nem szokás csókolózni.

Mi lesz a következő? Poénból megdugatoid magad?

Örülj, hogy a pasid nem dobott ki.

2021. febr. 10. 23:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán fél, hogy ha legközelebb kicsit többet isztok, esetleg le is fekszetek egymással. Persze csak poénból.
2021. febr. 10. 23:20
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván nem tetszik neki, legközelebb ő majd viccből lefekszik valakivel és akkor nem lesz semmi baj? Akárhogy írod, megcsaltad a legjobb barátoddal. Azt nem értem miért van még veled, már ne haragudj. Én ezért nem jövök össze sosem olyannal akinek van legjobb férfi "barátja".
2021. febr. 10. 23:20
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
A csók intim dolog, szerintem neked se esne jól, ha barátod más nővel csókolózna, nem tartom normálisnak, hogy arra "vágytál" egy barátoddal, hogy csókolózzatok. Alkohol nem mentség semmire, legalább vállalj felelősséget a tetteiért és ne háríts. Szerintem nem erőszakoltak rád, hogy igyál, hanem te akartál, és pontosan tudtad milyen hatással van rád, hiszen magad is megfogalmaztad nem bírod.
2021. febr. 10. 23:28
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Szeretek csokolozni (F). Szerintem csokolozzunk néha. Csak csokolozzunk, semmi több. Nagy poén lenne!
2021. febr. 10. 23:41
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni sem szexeltetek még, akkor legközelebb "poénból" aláfekszel?
2021. febr. 10. 23:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú bakker, mekkora poén volt, hogy smároltál a legjobb "fiú barátoddal". Remélem megérte kis ribizliként viselkedni. Látod ezért kellene néha gondolkodni is, vagy ha nem is gondolkodsz mielőtt cselekszel legalább ne játszd az ártatlan kis angyal-t. Te mit szólnál ha a pasid egy csajt úgy poénból lecumiztatna? Ugye mekkora poén? 🙂
2021. febr. 11. 01:02
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
hat ez aztan a poen! gyenge a humorerzeked es meg hulye is vagy, hogy nem erted es hirdeted.
2021. febr. 11. 01:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik jóbarátomnál az is kiverte a biztosítékot, amikor az ex barátnője poénból a barinőjével csókolózott. Fesztivál volt, részegek voltak jó poénnak tűnt... a barátom részéről, meg a szakítás tűnt jó poénnak.

Normális ember ilyent nem csinál. És te magad mondtad: szingliként sem volt semmi köztetek, akkor ezt miért kellett pont akkor megjátszani, amikor te még véletlenül sem vagy az?

2021. febr. 11. 03:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nekem más poénok jönnek be.
2021. febr. 11. 05:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!