Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít, hogy egy férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:42
21/32 anonim válasza:
5: A családomnak hébe-hóba volt autója 2-3 évet, mégis felnőttem. Oké, az utca végén volt a sulink. De akkor is.
22/32 anonim válasza:
Ne hasonlitsd a régi időket a ma-hoz.
Főleg, ha a "suli az utca végén" volt.. .én naponta 15kmmre hordom a gyereket oviba, mert itt nincs kettannyelvü ovi
23/32 anonim válasza:
22: Ok, én nem Ausztriában élek, hogy fontos legyen a kéttannyelv, hanem itthon Magyarországon.
24/32 anonim válasza:
Én is magyarorszagon élek!....Budapesti aglonomeráció.
25/32 anonim válasza:
Ha nincs saját kocsija az nem baj, de tudjon nagyon jól vezetni.
26/32 anonim válasza:
Nem kérdés, alap hogy legyen. Nem is értem ez kérdés 2021-ben? 1994 óta van jogsim, kocsim, és minden pasimnak volt kb 25 éves korára. Nem tudom, lehet hogy akkor jobban divat volt, de eleve a fél osztály letette a jogsit, kedvezményesen szerveztek oktatást, az osztály másik fele meg 20 éves korára szerzett jogsit. Nem is ismertem olyat akinek nincs, szomszédok, rokonok, barátok, mindenkinek volt már a 80 as években is a környezetemben. Anyunak is 77 óta. De most tényleg, valaki világosítson fel, ez most újabban nem divat? Vagy jobb azóta a tömegközlekedes? Vagy furcsállom hogy most ennyire nincs rá igény? Persze lehet, de mi az oka?
27/32 anonim válasza:
Van rá igény! Csak a csóró pasik, ujjabban ezzal magyarázzák, hogy nincs autójuk/jogsijuk:
"nem szeretek vezetni" / "nem szeretem az autokat" - es akkor máris, "nem csoró vagyok" hanem csak nem erdekel. Ami persze f*szság, mert ugyanúgy nemet fogok mondani egy olyan pasira, akinek nincs autoja...
28/32 anonim válasza:
26: 94ben nekem is lett volna. Ma már nem a következő sarokig 5 perces vizsgák vannak, plusz a forgalom is 5x akkora lett. Én volt, hogy 45. percben buktam az 50 perces vizsgámat.
29/32 anonim válasza:
A hugomnak 1 éve lett meg. Lány!!! Elsőre
30/32 anonim válasza:
29: Budapesten vagy nagyobb városi forgalomban? Mert akkor gratula. Neki van érzéke, nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!