Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít, hogy egy férfinak legyen autója?
Nem. Nem volt elvárás soha. Nekem sem volt jogsim sokáig. A busz/ vonat/ bicikli mindig elég volt.
De volt exem akinek pl. volt kocsija és néha voltak abból különbözőségek, hogy pl. túra ahova a vonat pont a völgy közepén tesz ki, autóval nem érdemes megközelíteni, de ő ragaszkodik a kocsihoz. Vagy a belvárosba laktam 20 percre mindentől, és kocsival akar kimenni egy kinti hiperbe vásárolni, amikor 20 perc sétával is ugyanazt megveheted.
Amikor elkezdtük a férjemmel tervezni a családot, nekem akkor lett fontos a kocsi. Meg is csináltam a jogsit és vettünk egy jó állapotú használt kocsit.
Nem feltétlen. Például, ha Budapest belvárosában él és még a munkahelye is 15 perc sétára van vagy 3 metrómegállóra, akkor hülye lenne fenntartani egy autót.
Tehát az, hogy van-e autója nyilván az életkörülményektől függ, viszont örülnék ha lenne jogsija. Nekem is van, és kocsim is, örülnék hogy ha megyünk valahova néha át tudnám adni a volánt stb. Nem az lenne, hogy ha arról van szó mindig én "viszem" mindenhova.
A volt páromnak se volt kocsija de jogsija igen, szóval ha mentünk kirándulni vagy barátokhoz az autómmal szinte mindig felajánlotta hogy vezet ő. Nekem ennyi bőven elég volt.
Nem. De autó nelkul nem is nagyon működne egy kapcsolat a mai világban.
Ha el akar vinni a munkába, akkor nem árt.
Vagy miért? Ha kell valamihez autó, akkor számít. Ha nem, akkor nem. De azt hittem, ez közhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!