Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők! Mennyi havi fix nettó jövedelemtől számít nálatok egy férfi életképesnek?
Nem tettem magasra a mércét, de egy normális élethez ennyi minimum kell személyenként, főleg ha albérletben lakik az ember. Amíg a gyereket fogom várni, addig is akarok enni-inni, szeretnék fedelet a fejem fölé.. és nem idegeskedni akarok, hogy mikor kerülünk az utcára.
Amúgy ez csak az átlagbér 2x-se, nem egy elérhetetlen összeg.
"penzehes bula"
Nem én írtam az 500 ezret, de ha én nőként megkeresek annyit, akkor már jogosan várhatom el, hoy a férfi is megkeresse?...
Nem vagyok nő, nem íram összegeket, de minek kérdezel ilyet, ha a számodra nem megfelelő válaszokat lepontozod és elkezded sértegetni az illetőt?
Minden embernek másak az igényei, ha neki ennyi az az összeg, akkor ennyi, kész.
De gondolom arra megy ki a játék, hogy a saját fizetésedre kapjál pozitív visszajelzéseket, mert nincs önbizalmad ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!