Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a ti szemetekben mekkora jövedelem az, aminél egy pasi már jómódúnak számít?
200-250 ezer ft fizetés, abból már meg lehet élni. nekem ez a jómódú.
de én többre tartom a fizikai melósokat, pasisabbak is, :D csak többnyire bunkók és tiszteletnek sajnos.ez az egy igazi nagy baj. viszont egy "menő" állású pasi is lehet primitív.
úgyhogy nálam tök mindegy mennyit keres. csak dolgozzon. és ne én tartsam el. erre is volt már példa a körömben, hogy a nő tartotta el a pasiját. és a nőnek már elege lett ebből. kidobta, és már olyan pasikat keres, aki nagyon sokat keres. ilyen is van. :D
Csak a csórók sírnak, hogy milyen szemetek a nők, hogy az anyagiak számítanak. De ez életösztön. A nő nyilván ahhoz fog vonzódni, akitől elvárható, hogy a csemetéknek a legmegfelelőbb hátteret fogja biztosítani. Nekem volt egy haverom, filozófiából doktorált, de még 30 évesen is a szülei tartották el. Nem értette, hogy miért nem tud senkivel összejönni. Minden barátnője elég hamar lepattintotta. Amikor próbáltam neki elmagyarázni, hogy mi a probléma, mindig azt mondta, hogy szemetek a nők, mert nem a belső értékek számítanak nekünk.
De mi van, ha elmegy a nő szülni? 80 e ft-ból élnek 3-an és közben filozofálgatnak?
Saját lakás, kocsi, és kb havi 200.000 ft (lakáshitelen felül), ez az, ami szerintem már jónak számít.
Ergo nekem van igazam, és a pénz a mindenek alapja.
Ilyen szempontból viszont minden nő k*rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!