Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nagyon nagyon szerelmes vagyok egy ferfiba mar evek ota, de egy masik lanyt szeret?
Neki meddig kellene küzdenie, hogy őt válaszd az imádottad helyett? De őszintén!
Ugyanaz a válasz neked is.
Függetlenül attól, hogy te hogy nézel ki. Elég jól ismer, hogy ne tudjon hozzád vonzódni.
Hú, előre látom, hogy lepontoztok, de szerintem elég életképtelken dolog feladni...
Én is szerelmes vagyok egy csajba, van vőlegénye, de hol érdekel?! :) Ez az "enyém, tied, birtokoljuk egymást" gyerekes duma.
Várni nyilván nem érdemes, de próbálkozni lehet - egyrészt azon múlik akibe szerelmes vagy (az ő döntése), másrészt a párja döntése (igen, meglepő, de sok életképtelen visszalép, ha a párjára hajtanak, egyszerűen alkalmatlanok arra, hogy küzdjenek).
"Mit lehet tenni" - "de egy masik lanyt szeret" - Kérdésben a válasz, éket kell verni közéjük, legjobb ha egy barátod ráhajt arra a lányra.
30/F
16:
még ha a jelenlegi barátnőt el is "vinné" valaki a pasi mellől, attól még nem fog a kérdező kelleni neki, ha eddig sem kellett neki.
16-os vagyok
"Nem félnél, hogy akit egyszer lehetett vinni, azt máskor is lehet?" - Abszolút nem, egy kapcsolaton dolgozni kell, és "akit lehet vinni" az sokszor inkább a párja hibája, aki le se s..ja. Szomszédaim ilyenek, a srác fémmunkás, hazajön, sör, tv, gondolom szex, aztán alvás, és kezdődik elölről (nálam is bepróbálkozott a csaj, és ha jobban nézne ki, már nem lennének együtt).
"attól még nem fog a kérdező kelleni neki, ha eddig sem kellett neki" - Miért, van erre valami időkorlát? :) Nemrég két volt osztálytársam jött össze, pedig 10-14 éve még megvető pillantásokkal néztek egymásra (nem voltak jóban).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!