Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek, ha a barátok írna nektek egy dalt vagy inkább kínosnak tartanátok?
Írt már nekem dalt a barátom és elő is adta - életem egyik legszebb pillanata volt.
Nyilván olyanban merül fel az ilyesmi, aki ért is hozzá, másrészt ha nem a pláza közepén adja elő, hanem egy személyes, intim pillanatban, akkor még kínosnak sem kínos.
25N
Az egyik nem dalt írt, hanem verset, borzalmas volt! Inkább dalt írt volna, mert piszok jó hangja volt és eszméletlen jól zongorázott.
Az a vers csapnivaló, giccses volt és ráadásul hazugnak éreztem, mert nem volt szerelmes belém, ezt tisztáztuk az elején és bármit mondott is, ez nem változott.
Kifejezetten örültem, hogy a következő partneremnek nem voltak művészi hajlamai, mondjuk a romantikára se sok érzéke volt.
Azóta megismertem valakit, aki írt hozzám verseket, ráadásul csodálatos, cseppet sem giccses és nem hazug verseket. Biztos nem vagyok benne, mert soha nem mondaná a szemembe, hogy nekem írta. Nyilvánosan posztolja és felismertem magamat benne. Nyilván meg van az előzménye, amiért így gondolom. Hát ő az egyetlen, akiért a fél életemet odaadnám, ha elém állna és azt mondaná, ezt neked írtam. De nem fogja soha.:(
Hahaha.
Tanulság :
Akinek írnak verset annak nem kell.
Aki várná, annak nem írnak. Vagy ha írnak akkor nem vallják be hogy neki írta.
Aki nem akar verset az meg hiányolja a romantikát.
😀😀
S ezzel még nem értünk a végére.
Na kössétek fel a gatyát pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!