Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire beteges nézni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteges nézni egy alvó lányt?

Figyelt kérdés
Nálam volt, de nagyon nem érezte jól magát, ezért mondtam hogy így ne menjen haza, aludjon a vendégszobában. Csak barátok vagyunk, de mostanában több időt töltünk együtt és kezdem úgy érezni hogy szeretem. Fél órán keresztül csak azt néztem ahogy alszik. Magzatpózba kuporodva nyakig takaróban alszik és néha nyüszög, nagyon cuki. 23F és 21L

2021. febr. 5. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4-esnek van teljesen igaza!
2021. febr. 6. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én beteg vagyok, ha ki is vertem? Nem rá spricceltem, hanem zsepibe.
2021. febr. 6. 10:50
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 az szerintem elég furcsa dolog. Én nem tennék ilyet...
2021. febr. 6. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez az egyik legcukibb dolog, amit valaha olvastam. Gyönyörködni egy alvó nő látványában. Szerintem jobb lenne, ha összejönnétek és akkor "legálisan" nézegethetnéd bármikor. :D Ha megvolt a bizalom benne, hogy ottaludjon nálad, akkor szerintem bőven van esélyed, hiszen csak ott tudunk elaludni, ahol biztonságban érezzük magunkat.
2021. febr. 6. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
12 igen ez már beteges perverzió amit műveltél fúúúj, mert kihasználtad a látványát szexualisan. Tudod ha akkor ébred fel utána ne csodálkozz ha pl. Tökön rúg azt híve hogy ki tudja mit csináltál míg aludt.
2021. febr. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!