Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beteges dolog azt nézni, hogy a párom mikor volt fent utoljára messengeren? Aki nem nézi, az miért nem nézi?
De miért kell állandóan a telefont bsztatni?
-El bírod képzelni, hogy 1 nap nem viszed magaddal a telefont, amikor munkába/suliba mész?
-El tudod képzelni, hogy a buszon nem veszed elő, hanem mondjuk kifelé nézel az ablakon, vagy gondolkozol?
-El bírod képzelni, hogy fél napig nem írsz random fszságokat (tudom a te szemedben nem azok, hanem értelmes és fontos dolgok) a sok barátnak, havernak, hanem egy kicsit magadban vagy?
Pont a napokban olvastam vissza egy beszélgetést az exemmel. Folyamatosan azon problémázott, hogy engem mindig elérhetőnek mutat a facebook, valami hiba lehetett a rendszerben. Volt olyan, hogy leraktam a telefont az ágy mellé, hozzá sem nyúltam egy óráig, ezt ő láthatta is, utána pedig megkértem, hogy nézze meg az állapotomat. Elérhető voltam. Azt hittem, ezzel a bizonyítással megoldódnak a viták, de nem: azt mondta, hogy így akkor azt csinálok a facebookon egész nap, amit akarok, maximum majd ráfogom, hogy szar. Nagyon idegesítő volt a folyamatos számonkérés, amit utána sem hagyott abba. Kedvenc részletem a beszélgetésből:
- Jó, én tudom hogy nem csinálsz semmi olyat
- Hát ilyen ellenőrzés mellett b@zmeg
:D
Aki magától nem érti, hogy ez miért elmebeteg dolog, annak úgyse lehet elmagyarázni.
Miért nem nézem? Inkább az a kérdés,hogy miért kéne néznem? Én ezt nem értem, mi abban a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!