Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteges nézni egy alvó lányt?
Figyelt kérdés
Nálam volt, de nagyon nem érezte jól magát, ezért mondtam hogy így ne menjen haza, aludjon a vendégszobában. Csak barátok vagyunk, de mostanában több időt töltünk együtt és kezdem úgy érezni hogy szeretem. Fél órán keresztül csak azt néztem ahogy alszik. Magzatpózba kuporodva nyakig takaróban alszik és néha nyüszög, nagyon cuki. 23F és 21L2021. febr. 5. 22:47
1/15 anonim válasza:
Hát nekem ez elég creepy lenne tesó. Szerintem fogd vissza magad, és annak örülj, hogy nem vett észre!
2/15 anonim válasza:
Eléggé. Eléggé beteges. :D
Ha szeretnél tőle valamit, akkor nyiss felé, ne alvás közben nézegesd. :D
3/15 anonim válasza:
Ebben a szituációban kifejezetten beteges.
4/15 anonim válasza:
Beteges a francokat.
Beteges az lett volna, ha előkapja a brét és ráránt mellette. Vagy ha rámászik. Bár azt állítom kevesebben tartották volna betegesnek. Na, ez a tény az igazán beteges.
Nincs abban semmi rossz, ha egy közeli jóbarátot nézel, hogy mennyire aranyos. Ez inkább egy aranyos, és kedves pillanat volt. Nem két tök idegenről van szó, hanem jó barátokról.
6/15 anonim válasza:
4# Csak az benne a hiba, hogy nem egy pillanat volt, hanem fél órán keresztül nézte. Most képzeld már el: áll az ajtóban rezzenéstelenül, kimeresztett szemekkel és fél óráig bámulja. Így azért kicsit ijesztő. :D
7/15 anonim válasza:
Betegesnek nem mondanám, de furának és kellemetlennek igen. Persze nagyban függ attól, hogy milyen kapcsolatban vagytok, bár fél óra így is elég soknak tűnik, nem egy pillanat, ahogy a #4-es válaszoló írja.
22L
8/15 anonim válasza:
Semennyire. Féloráig sem tett semmi olyasmit ami a másik fél számára kellemetlen, szégyenteljes lenne. NE IRIGYKEDJETEK!!! Csak "örizte álmát"!!!
9/15 anonim válasza:
Nem tartom betegesnek, de ebben az esetben normálisnak se, mivel nem egy pár vagytok.
10/15 anonim válasza:
Ha az alvó lány a barátnőd és melletted fekszik az ágyban, akkor nem beteges. Ebben a szituációban elfogadható, mert elég egyértelműen szerelmes vagy belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!