Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha választhatsz, mivel kedveskedsz szívesebben a párodnak Valentin napkor?
Figyelt kérdés
Szexuális jellegű dologgal, vagy gasztronómiai?2021. febr. 4. 19:13
2/16 A kérdező kommentje:
Hát, most igen 😃
2021. febr. 4. 19:16
3/16 anonim válasza:
Egyik sem. Főzni utálok, a szexuális jellegű ajándékokat meg egyikünk sem kedveli: ha valami izgat, érdekel, csináljuk mindenféle ok nélkül. Kismillió dolog van ezen a kettőn kívül, amivel örömet lehet okozni az embernek. Vagy legalábbis az én páromnak.
4/16 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy ha ezeket alkalomra csinálom, nem egy átlag szerdán, akkor nem szeretem csinálni. Ki örülne, ha a barátnője fintorogva nézné, ahogy eszik, vagy pofákat vág szex közben?
5/16 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Màr megvettem, -egy cukor-tangàt! Az egész aprò kis ròzsaszin cukorkàkbòl van felfûzve tanga formàra! Egyedi ajàndék!
6/16 anonim válasza:
Egyikkel sem, mert a konyhában egyikünk se nagy csoda és különösebben igényünk sincs ilyesmire, a szexuális dolgokat pedig közösen szeretjük kitalálni és kipróbálni.
Általában valamilyen közös programot szervezünk ami során meglepjük a másikat valamilyen személyes ajándékkal és/vagy valami hobbijához köthető dologgal. Szex is van utána, de az se olyan, hogy az egyik előre eltervez mindent, hanem egymást kényeztetjük.
24L
7/16 anonim válasza:
A szex és a kaja bármilyen formája nem ajándékként van jelen egy párkapcsolatban.....
9/16 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva meglepnek a válaszok. Nekem az egyik exem ilyen alkalomból főztem a kedvenc kajám, ajándékként pedig meglepett egy rezgő pénisz gyűrűvel, amit utána ki is próbáltunk. Én nagyon örültem neki.
2021. febr. 4. 19:26
10/16 anonim válasza:
Ez oké, de miért kell ezzel Valentin napig várni? Nem lehet ilyet csak úgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!