Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kiderülne hogy hazudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne hogy hazudtam ebben a barátnőmnek akkor mi lenne szerintetek?

Figyelt kérdés
Mivel én nem szeretem az állatokat azt mondtam neki hogy allergiás vagyok rájuk. Így amikor össze költöztünk nem hozhatta a macskáját, azt oda kellett adni egy barátnőjének. Nagyon nem akartam egy macskával együtt élni, nem vagyok oda annyira értük mint ő. Azt is mondtam nem teszem magam tönkre gyógyszerekkel, azért hogy neki macskája legyen. Vagy ő vagy én. Aztán engem választott össze költöztünk nagyon komolyan. Már jön a baba is. Szerintetek ha ez kiderülne nagyon haragudna rám? Esküvő is lesz majd. Nem akarom be vallani csak úgy kérdem. Nők írjanak. Érdekel.

2021. jan. 30. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Hát nagy görény vagy. Na de, ha már jön a gyerek, gondolom elég régi történet ez a macskával, erre és az új helyzetre való tekintettel, meg fogja bocsájtani.

De a bizalom újáépítésén nagyon kitartóan kell majd munkálkodnod.

2021. jan. 30. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Kivágnálak. Vagyis nem, eleve össze sem jöttem volna olyan emberrel, aki arra kényszerít hogy adjam oda valakinek a macskámat, vagy bármilyen állatomat. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem tartok állatot. De ha állatom van, akkor felelősséggel is tartozom iránta, nem pedig csak úgy lepasszolom.
2021. jan. 31. 01:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy amit a kettes ír az nagyon jó, azzal bármikor ki tudnám vágni magam.
2021. jan. 31. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Te is féreg vagy, a barátnőd is az, én mindenképp teszteltem volna, tényleg igaz-e amit állítasz. Bátyám barátnője is ilyen volt, érdekes csak akkor köhögött meg viszketett ha észre vette, hogy bent vannak a cicák... amúgy meg semmi baja sem volt. Volt olyan, hogy nem vette észre, hogy a paplan alatt alszanak a macskák vele együtt 😂😂😂 és persze csak azután jöttek elő az állítólagos allergiás tünetei mikor észrevette, hogy valami mozog a lábánál 😂😂😂 szánalmas, mondjuk én eleve nem is jönnék össze olyannal aki nem szereti az állatokat vagy azt állítja, hogy allergiás rá.
2021. jan. 31. 07:59
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk nem tudom mióta vagytok együtt, hogy nem bukott ki ez a dolog, hogy szimplán nem szereted az állatokat. 🤷‍♀️
2021. jan. 31. 08:01
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Tuti kamu egyébként, mert kiderült volna a hazugság. Nem voltál nála soha pl?
2021. jan. 31. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!