Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kiderülne hogy hazudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne hogy hazudtam ebben a barátnőmnek akkor mi lenne szerintetek?

Figyelt kérdés
Mivel én nem szeretem az állatokat azt mondtam neki hogy allergiás vagyok rájuk. Így amikor össze költöztünk nem hozhatta a macskáját, azt oda kellett adni egy barátnőjének. Nagyon nem akartam egy macskával együtt élni, nem vagyok oda annyira értük mint ő. Azt is mondtam nem teszem magam tönkre gyógyszerekkel, azért hogy neki macskája legyen. Vagy ő vagy én. Aztán engem választott össze költöztünk nagyon komolyan. Már jön a baba is. Szerintetek ha ez kiderülne nagyon haragudna rám? Esküvő is lesz majd. Nem akarom be vallani csak úgy kérdem. Nők írjanak. Érdekel.

2021. jan. 30. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Én a macskát választottam volna és ezt olvasván milyen bölcs döntés lett volna.
2021. jan. 30. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

1. Nem volt szép, de meg is lehet érteni.

2. Az allergia gyakran olyan, hogy elmúlik. Gyerekkoromban kimutatták az allergiát penészre, de azóta már nincs.

Szóval, mondhatod azt, ha egyszer ez kérdés lesz, hogy már elmúlt.

Én amúgy szeretem a macskákat, de nem lakásban. Állatnak véleményem szerint nincs helye a lakásban (hálószobában meg főleg nem).

2021. jan. 30. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Biztos fogok tesztelni téged ez ügyben
2021. jan. 30. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

En senkiert sem adnek tul az allatomon, mert felelosseget vallaltam erte.

A baratnod is egy fereg, es te is.

Megerdemlitek egymast.

2021. jan. 30. 21:18
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Micsoda szar kamukérdés. Tán a mai macska miatti szakítós kérdés inspirált?
2021. jan. 30. 21:20
 6/16 A kérdező kommentje:
4. Az vagy te. 5. Neked meg nem tudom miről beszélsz de tudtam hogy jön egy ilyen is. Ilyen ez az internet.
2021. jan. 30. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon átlátszó. Ráadásul pont úgy írsz, mint ott valamelyik válaszoló, aki szerint a pasit kellett volna választani.
2021. jan. 30. 21:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok itt egész nap, sőt csak ritkán szóval komolyan nem tudom miről beszélsz. Ennyi elhiszed elhiszed ha nem nem ez van.
2021. jan. 30. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell itt lenni egész nap. Teljesen nyilvánvaló, hogy kamu a kérdés.
2021. jan. 30. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
Egy evolucios szakadek valaszt el teged kerdezo az ertelmes, erzo embertol.
2021. jan. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!