Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyanok, akik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik egy régi ismerősükkel/barátjukkal váratlanul egymásba szerettek?

Figyelt kérdés
Hogyan történt és mi lett a vége?

2021. jan. 28. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm tavaly márciusban jött össze egy csajjal, akivel 13 évvel ezelőtt egy suliba jártak, de utána nem is beszéltek egészen tavaly márciusig. Azóta is együtt vannak.
2021. jan. 28. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

12 évvel ezelőtt ismertük neg egymást, egy kolleszban laktunk. Csak ismerősök voltunk, meg olykor keveredtek a baráti köreink.

Aztán nekem kb. 3-4 évvel ezelőtt volt egy súlyos betegségem. Nagyon leépültem, és abból lábadoztam, amikor meglátogatott. Aztán folyamatosan vissza jött segíteni, bíztatni. Így szerettünk egymásba. Ő feladta az akkori állását, hogy egy városban élhessünk, majd összeköltöztünk, összeházasodtunk és most várjuk az első közös gyerekünket.

2021. jan. 28. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Több évnyi barátság és nagy lelki egyetértés után összejöttünk, aztán rá is jöttünk cirka fél év alatt, hogy bár a barátság működik, bizonyos dolgokban különbözünk, és a tüskék, amik bennünk voltak a sérelmek miatt, nem múltak el. Így, bár szerettük egymást, beláttuk, ez nem fog működni. A barátság is ráment.
2021. jan. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!