Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz, ha mondjuk egy nő olyan magas mint a párja, vagy mondjuk szélesebb, testesebb nála? 170 cm vagyok, a párom 171 mégis úgy tűnök mellette,hogy magasabb vagyok,és hát sajnos szélességre is debellább vagyok mint ő.
"A nagyszüleim szerint, nem illünk össze"
Első szabály: a saját életedet éld, és ne másokét! Te tudod, hogy mit érzel iránta, és nem a nagyszüleid, akik jobb esetben is csak felületesen látnak bele kettőtök kapcsolatába.
"és mindenütt ki fognak bennünket nevetni."
Másokdik szabály: nem jöttment idegeneknek kell megfelelni. A boldogtalansághoz vezető út kulcsa, ha az ember mások, főleg idegenek reakcióit tartja a legfontosabbnak. Olyanokét, akiknek semmi közük nincs a magánéletedhez.
"A szerelem valóban ezen múlik?"
A legkevésbé sem.
"vajon tényleg nevetségesen festünk?"
Már bocsi, de... mi van, ha igen? Akkor inkább eldobod azt, akivel szeretitek egymást?
Egyébként meg tudod, mindig fogsz találni valakit, akinek a kapcsolatotok nem lesz szimpatikus. Ez alapján senki soha senkivel nem jöhetne össze...
Ezért gondolom azt, hogy kell egy egészséges távolság a rokonságtól.
Egy jópár faluval, várossal arrébb. Legalább.
Én inkább a másik felet sajnálom. Egy percet sem akarnék az ő helyében ebben a felállásban eltölteni. Sőt, menekülőre fognám.
Jó eséllyel érzi is valamilyen szinten a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!