Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz, ha mondjuk egy nő olyan magas mint a párja, vagy mondjuk szélesebb, testesebb nála? 170 cm vagyok, a párom 171 mégis úgy tűnök mellette,hogy magasabb vagyok,és hát sajnos szélességre is debellább vagyok mint ő.
#9 és kérdező
Ez az ostobaság magas foka, a szerelemnek és a boldogságnak semmi köze a testalkathoz, és két ember összeilléséhez sem. Lehet -+ kg, magasság különbség, nem a külvilágnak kell megfelelni, hanem egymásnak! 2 év után már csak van annyi a kapcsolatotokban, hogy lásd, hogy ő így szeret.. Nem leszel boldogabb, ha esztétikai kérdést csinálsz ebből. Találhatsz 5-10 cm-el magasabbat, szélesebbet, és 2 év boldogságot ezért kidobsz a kukába?
Ez felnőtt párkapcsolat kategória?? 😳 Öcsém, még én is csak 22 vagyok, de már eljutottam odáig, hogy mégis hol szarjam le azt, hogy hogyan festek a párommal?
Én például 18 centivel vagyok kisebb és majdnem feleannyi kiló is vagyok, de hol érdekel ez engem szerinted? Én tetszem neki, ő tetszik nekem, pont. 🤷🏻♀️
Az exfeleségem volt ennyire befolyásolható. Bármit beszéltünk meg este, ha beugrott a szüleihez vagy beszélt a barátnőivel, akkor kezdhettük előlről a beszélgetést. Egy idő után beleuntam és elváltam.
Azóta volt olyan barátnőm, aki magasabb, testesebb és idősebb is volt (nem 1 nappal). Most is magasabb a párom. És tudod, hogy kit érdekel ez? Nem tudom, mert engem nem érdekel.
Engedd el. Mármint azt, hogy ezen gondolkozol. Kit erdekel ha valaki ezen nevet? Az az ő intelligencia szintjét tükrözi. Intelligens ember ilyenen nem nevet.
Én 175cm/74kg és rendszeresen edzek, ezért láthatóan nagyon izmos vagyok lány létemre
Férjem 178cm/70kg és vékony, tipikus balkáni stílusú férfi, raadasul 20evvel idősebb nálam.
Tisztában vagyok vele, hogy úgy nézek ki mellette mint a testőre, de gyerekek, én szeretem és ez a fontos, nem az, hogy ki hogy néz ki és hány éves. Meg főleg nem az, hogy erről mit gondolnak mások. Anyám egész gyerekkoromban ezt hajtogatta, megorulok, ha arra gondolok, hogy sok ember azért boldogtalan mert az a legfontosabb neki, hogy mit gondolnak róla mások.
Hogy a fenébe lenne már gáz??
Komolyan, ilyenen fennakadni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!