Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes rá várni ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes rá várni ha azt mondja jelenleg nem áll készen kapcsolatra de később majd meglátjuk?

Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 23:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%
Igen
2021. jan. 26. 04:51
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
nem tudok aludni annyira vonz egy lany betege lettem remelem megvar engem mert nem mondtam el mennyire tetszik nekem.. inkabb mondjon nemet mint hagyjon bennem egy csepnyi ketseget de mindig oly nagy mosollyal koszont hogy szivem ragyogni kezd es ujra elek.
2021. jan. 26. 04:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Függ ez attól: miért mondhatja. Ha van valamilyen betegsége pl. ami megviseli és kis idő a gyógyulás, stb akkor érthető.

Sokan valószínűleg időhúzásra használnák ezt a mondatot, vagy valamitől tart, fél, nem tudom.

2021. jan. 26. 07:10
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Várna a fszom.
2021. jan. 26. 07:38
 15/19 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Az is előfordulhat, hogy nemrég ért véget a kapcsolata és előbb el szeretné rendezni a buksijában a dolgait, mintsem ész nélkül beleugorjon egy újabb (esetleg rossz) kapcsolatba.

A szakításunk után én sem akartam egyből "más karjába" vetni magam, csak azért, hogy ne legyek egyedül.

2021. jan. 26. 07:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
burkolt elutasítás
2021. jan. 26. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

Ez életkor függő is lehet.

Van olyan élethelyzet,amikor már nem érzi az ember mindenáron szükségét egy párkapcsolatnak.

Annyira megszokja az egyedüllétet,hogy azért az előnyért,amit a másik társasága jelenthet,nem biztos,hogy feladná a saját nyugalmát.

De szerintem, ti még fiatalok vagytok ehhez,bár nem írtad az életkorod, csak megérzés.

2021. jan. 26. 09:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Eszre kell venni, hogy az emberek tobbsege nem meri felvallalni a gondolatait. Ezert szoktak ghostingolni meg jol hangzo klisekkel dobalozni. Akkor is, ha nem kapcsolodik a temahoz, vagy fogalma sincs a hattererol. Nalam ott kezdodik az emberi minoseg, aki ezt meg tudja haladni. Varni ra? Semmikepp. Ki vagy dobva.
2021. jan. 26. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy mik a körlmények. Szakítás után van? Mert ez lehet attól, vagy csak szimplán nem jössz be neki, vagy talon vagy. De ha pl. dugtok is és így mondja, akkor még egy ideig fogtok, de kapcsolat nem lesz. Csak magaddal baxol ki, ha vársz.
2021. jan. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!