Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes rá várni ha azt mondja jelenleg nem áll készen kapcsolatra de később majd meglátjuk?
Függ ez attól: miért mondhatja. Ha van valamilyen betegsége pl. ami megviseli és kis idő a gyógyulás, stb akkor érthető.
Sokan valószínűleg időhúzásra használnák ezt a mondatot, vagy valamitől tart, fél, nem tudom.
Az is előfordulhat, hogy nemrég ért véget a kapcsolata és előbb el szeretné rendezni a buksijában a dolgait, mintsem ész nélkül beleugorjon egy újabb (esetleg rossz) kapcsolatba.
A szakításunk után én sem akartam egyből "más karjába" vetni magam, csak azért, hogy ne legyek egyedül.
Ez életkor függő is lehet.
Van olyan élethelyzet,amikor már nem érzi az ember mindenáron szükségét egy párkapcsolatnak.
Annyira megszokja az egyedüllétet,hogy azért az előnyért,amit a másik társasága jelenthet,nem biztos,hogy feladná a saját nyugalmát.
De szerintem, ti még fiatalok vagytok ehhez,bár nem írtad az életkorod, csak megérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!