Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok tartós kapcsolatra?
Adott két lány. A személyiségük hasonló, mind ketten csodálatosak, csak másmiért. Nos.
Van egy tökéletes testű nő és egy meseszép nő.
Jó testű: 175-180 cm, vékony hosszú combok, kis mell, szőke közép hosszú haj, barna bőr. Arc: kiugró fogak, magas homlok, mandulaszemek, vastagabb orr.
Szép arcú: sötétbarna hosszú haj, teltebb formák, nagy fenék, nagy mell, vastag combok. Nagyjából 160cm magas. Arcra: sötét szem, hosszú szempillák, formás, szimetrikus arc, teltebb ajkak.
Két lány van, aki között nem tudok választani. A belső értékrendek, világ nézet, műveltség mind a kettő nőnél teljesen rendben van. Hogyan döntsem el ki legyen a barátnőm?
27/F
Akkor melyik tetszik jobban?
Kivel feküdnél le leginkább?
Azt válaszd amelyik hasonló értékrendet vall, akivel belsőleg több a hasonlóság köztetek, akinek távlati céljai, családi háttere hasonló a Tiédhez.
Most vélhetőleg azt mondod,hogy mindkettővel az. Szerintem, ha apróbb is, de vannak eltérések. Nem lehet két ember külsőre/belsőre ugyanaz.
#5: én nem fogynék le egy pasi kedvéért, max magam miatt.
Vagy tetszem, ahogy vagyok, vagy álljon tovább. :D
Főleg, ha csak telt és nem kövér. Miért kéne mindenkinek pálcikának lenni?
Amúgy meg osztom a 4-es véleményét, ha válogatni kell, egyik sem fogott meg igazán.
Lehet, de nehogy már úgy "válassza" azt a lányt, hogy figyi, legyél a nőm, de azért fogyjál már egy kicsit.
Nem túl életszerű, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!