Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiket választanátok kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok kapcsolatra?

Figyelt kérdés

A: nem vagy belé szerelmes, de mély szeretetet érzel iránta, erős a kötelék. Sokban hasonlítotok, hasonló elképzeléseitek vannak a jövőről, hasonló a véleményetek különböző dolgokról. Jól érzed magad vele, békésebb, meghittebb, mint a (B)-vel. Komolyabb személy, mint a (B).

B: szerelmes vagy belé, de nincs köztetek túl sok közös. Eltérő jövőterveitek vannak, viszont az élet dolgairól hasonló a véleményetek. Jól érzed magad vele, izgalmasabb vele, mint az (A)-val, számodra új dolgokra nyitja fel a szemed. Kevésbé komoly személy, mint az (A).

2020. júl. 28. 23:43
A kérdező szavazást indított:
A
B
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Legszívesebben mindkettőt. Bármelyiket választom, hiányozni fog a másik.
2020. júl. 28. 23:47
 2/14 A kérdező kommentje:

Nincs bennetek** túl sok közös*

Bocsi, már késő van :)

2020. júl. 28. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lettem B-be szerelmes, ha nincs bennünk semmi közös?
2020. júl. 28. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

A: Hogy lehet erős a kötelék ha nincs szerelem? És minek terveztek (közös) jövőt?

B: Szerelmes vagy, de nincs bennetek közös?

Oszt, hogyan?

2020. júl. 28. 23:52
 5/14 anonim ***** válasza:
:)
2020. júl. 28. 23:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Hm. Erős kötelék bárkivel kialakulhat. Családtag, barátok... Nem írtam, hogy közös jövőről lenne szó, hanem pl. mindketten Amerikában képzelik el a jövőjüket, kertes ház, kutya, gyerek vagy ilyesmire gondoltam ez alatt.

Nem "semmi közös", hanem "nem sok közös"! :) Pl. a B-vel újfajta élményeket szereztél, vadabb, elbűvölő a személyisége. Olyan izgalmas vele lenni, mindig történik valami nem mindennapi.

2020. júl. 28. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
A... B-vel ennek ígyis-úgyis elég hamar vége lenne. A szerelem önmagában kevés egy hosszú kapcsolathoz. Pláne, mert egy idő után alábbhagy, aztán lila köd nélkül szépen úgyis megutáljuk egymást a különbségek, nehezen összeegyeztethető dolgok miatt.
2020. júl. 29. 00:37
 8/14 anonim ***** válasza:
B, amig meg nem unom, aztan keresek olyat aki a ketto kevereke.
2020. júl. 29. 01:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Zsák a foltját... Csak ennyi. Ezt ne feljtsd el.

Én is ismerkedhetnek egy bunozovel, drog, barmi... Izgalmas, nem ismert, vibrál minden... de ez nem én vagyok. Az én életem, és élet elképzelésem nem ilyen... Vibrál, és vonz a lazasagug, az élet igenlésük, de tudom, h hosszú távon nem bírnam. Rz kb. ilyen.

De ha neked ehhez kérdés kellett, akkor te nem vahy kész személyiség.

Akkor, mint a gyurma, bármi lehet belőled... meg a kapcsolatotbol...

Te ki vagy? Te mit akarsz? Te milyen jövőt és érzést akarsz benne? Izgalmasan ne tudd, hogy mire számíthatsz?

Nem én vagyok te, de én tudnám, mit szeretnék...

2020. júl. 29. 01:20
 10/14 anonim ***** válasza:

A a jó választás, de nincs szerelem, tönkretenném.

B esetében van szerelem, de rossz választás, ő tenne tönkre.

Ezért egyiket sem.

2020. júl. 29. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!