Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy akit neked szán a sors azzal úgyis összehoz az élet?

Figyelt kérdés
A sors vagy csupán a véletlen műve? Érdemes a jeleket követni? Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek meg van írva hogy kit szán nekünk a sors vagy hülyeség és ilyen nem létetik. Tapasztalatokat is írhattok.
2021. jan. 24. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom már eldönteni, hogy hiszek-e benne,45f, szingli.
2021. jan. 25. 04:14
 12/16 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem hiszek a sorsban. Élem az életem, aki 1x kilépett belőle, nagy valószínűséggel visszalépni màr nem fog.

Nem lépek 2x ugyanabba a pocsolyàba.

2021. jan. 25. 06:10
 13/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%
Ha teszel érte, akkor igen, önmagában nincs ilyen, a sorsod te alakítod, nem egy misztikus dolog ez.
2021. jan. 25. 06:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem ez hülyeség.

Jó önismeret kell ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy milyen párt szeretne, milyen lenne a tökéletes. Aztán arra, hogy mi az ami fontos, és nem tud engedni belőle, és mi az, amiben kompromisszumkész, mert tökéletes nyilván nem létezik, tehát kompromisszumok lesznek.

Végül ha megvan az, akivel úgy érzi, hogy le akarja élni az életét, akkor dolgozni kell a kapcsolatért, figyelni arra, hogy a másiknak is jó legyen.

2021. jan. 25. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Régen igen, ma már nem.
2021. jan. 25. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Én inkább abban hiszek, hogy nem mindenkinek szán valakit a sors/élet. Van, akinek csak az egyedüllétet. Ők hiába is próbálkoznak, erőltetik célzott kereséssel. Ezt érezni kell... Ha azt érzed, hogy neked nem megy, semmi nem jön össze vagy csak pocsék, kudarcos rémálmok, akkor fel kell szépen adni, bele kell törődni.
2021. jan. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!