Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy akit neked szán a sors azzal úgyis
összehoz az élet?
Nem hiszek a sorsban és ilyesmikben. Szerintem a befektetett energián és a véletlenen múlik minden. Nincs igazi, nincs igaz szerelem, csak ösztönök és hatások. És az a helyzet, hogy a másik fél bármikor, bármit felrúghat.
Egyébként, volt olyan az életemben, akire simán rálehetett volna húzni, hogy a sors. Az egyikükkel nem működött. A másikuk rengeteget hazudott.
2021. jan. 24. 23:54
Nem hiszek a sorsban, inkább a szerencsében és a kémiában. :)
2021. jan. 24. 23:54
Nem, ezek a jelek engem mindig félrevittek. Vagy ha vannak is jelek, egyáltalán nem biztos, hogy örökre szóló egymásra találást jelentenek, sőt...Volt olyan, akire egy foglalkozás miatt szükségem volt, reggel említettem a munkahelyen, délután besétált az ajtón és véletlen derült ki, hogy pont az a foglalkozása. A második találkozáskor már fülig szerelmes voltam belé, őrületes viszonzott vonzalom volt, de soha nem lett belőle semmi. Évekbe telt kihevernem. Másik nagy Ő-m kihúzta 30 ember közül a nevemet karácsonyi ajándékozáskor, de abból se lett semmi. Mondjuk néha azt hiszem, ott őt próbálták meg fentről figyelmeztetni, mert meg volt róla győződve, hogy esélye se lenne nálam és utálom őt.
2021. jan. 24. 23:59
4/16 A kérdező kommentje:
Első
Te nagyot csalódhattál a másik nemben ha így látod a dolgokat. :)
Én hiszek benne. 16 éves múlt van a hátunk mögött.
2021. jan. 25. 00:11
Nem hiszek semmiben. Felnőttem...
2021. jan. 25. 00:14
Hát furcsa, én is mindig azt mondom, hogy nem hiszek már a csodákban. Azt mondom van szikra, összeillő emberek, nagy szerelem. De ez mind elpusztul, ha nem ápolják. Ellenben a sorsban nem tudok nem hinni, hiszen a legfontosabb emberek mind valaki olyan által érkeztek az életembe, akik csak állomások voltak. De mondom, több emberről beszélek. Nem hiszem, hogy előre meg van írva, hogy nekem a jóskapista az egyetlen igazi szerelmem akkor is, ha csont alkoholista és minden nap fél kettőkor elver mint a lovat. De ha 30 év múlva meglesz még ez az oldal, illetve nem lesz világvége addig, szívesen visszatérnék, és elmondanám az akkori nézőpontom is. :)
2021. jan. 25. 00:24
#4: Igen, valóban nagyot csalódtam a másik nemben ÉS magamban is. Úgy összességében az emberekben.
Egyébként, ez még nem jelenti azt, hogy nincs igazam. Naivnak lenni könnyű az elején, de amikor az ember tapasztalatokat is gyűjt, reálisabbá válik a véleménye.
2021. jan. 25. 00:25
Nem. Nem minden a véletlenen múlik, hanem nekem is van bőven beleszólásom a dolgokba, van némi irányításom az életem iránya felett. Szembe jön velünk sok lehetőség az életünk során és meg kell tanulni megragadni őket és élni velük, ez rajtunk múlik.
2021. jan. 25. 00:54
Nem hiszek benne, sokáig hittem, de az élet még csak lehetőséget sem adott arra, hogy boldog legyek. Legyen egy barátnőm, akivel jól megvagyunk,támogatjuk egymást stb. Egyetlen egyet...
Még csak lehetőséget sem adott, pedig küzdöttem érte nagyon sok évig, szinte minden tőlem telhetőt megtettem érte, pénzt, időt nem kímélve.
Csak szerencse kérdése az egész, és elegem van abból, hogy nekem ilyen téren soha nem volt szerencsém.
Az élet kegyetlen, és nem kímél sajnos.
29/F
2021. jan. 25. 01:06
Kapcsolódó kérdések: