Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 50 éves nőtől mit akar egy 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves nőtől mit akar egy 35 éves pasi?

Figyelt kérdés

A nő korához képest elismerem nagyon jól néz ki, sportos, jó alakú stb.

A pasi topon van van külsőre, szóval ilyen adottságokkal válogathat akár még 20 éves csajok közt is. Akkor neki miért kell egy 50 éves?

Meddig tarthatnak ilyen kapcsolatok? Egy kor után azért már ez fog tovább működni.

2021. jan. 24. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez is, meg persze ahhoz kell a szerencse, hogy eléd hozzon az élet egy olyan lányt, aki érdeklődik a középkorú férfiak iránt. Vannak ilyenek, de nem hemzsegnek.
2021. jan. 25. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én régen 28 évesen összejöttem egy 34-5 nek kinéző, de valójában 49 éves NŐ-vel. 6 évig éltünk együtt. Csodás része volt az életemnek.

Ja és három hónap múlva tudtam meg a tényleges korát, de pont lesz..rtam és kész.

Boldogok voltunk, csak ez számított.

2022. máj. 6. 06:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Nőknél érdekes az 50 körüli kor.

Van amelyik 35 nek néz ki, de van olyan is, aki 65 nek.

Fúrcsa dolgok ezek no.

2022. máj. 6. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!