Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor itt volt nekem, azt hittem, hogy nem erdekel, amikor nincs itt, nagyon hianyzik, ez miert lehet?
Mert nem o hianyzik, csak nagyon kene valaki, es belole krealsz egy idealt. Ezt kenyszer szulte.
Ha szemelyesen nem erdekel, akkor o nem erdekel.
Így én is voltam. És nem amiért az első írja, hisz én ismerkedtem még utána, de mindig csak újra az az illető hiányzott.
2# Mostanában mindenki ezt írja hasonló kérdésekhez, vagy te írod mindenhova ahol ezzel a válasszal találkoztam már?
#2 vagyok
Nem, nem én írom mindenhova. Csak hasonló helyzetben vagyok, ahol én vagyok a "hiányolt" fél. A szívem megszakad, mert eldobott magától. De van önbecsülés is a világon és ez már a sokadik dobása volt.
Úgyhogy a kérdezőnek leírtam a másik oldal véleményét...
#6 vagyok. Nehéz...Miért nem rakod félre legalább még egyszer, utoljára az önbecsülésed, és adsz magatoknak egy esélyt?
Én biztos örülnék, ha az én hiányoltam ezt tenné.
Mert egyesek csak olyankor értékelnek dolgokat, amikor azt már elvesztítették.
Alapvető önsorsrontó mechanizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!