Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerre szerettem meg két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre szerettem meg két férfit,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de sosem jártam még így. Az egyikkel már ismerkedési fázisban voltunk, mikor megismertem a másikat közben , és nagyon megkedveltem.

Az egész addig fajult, hogy mindketten elkezdtek már érzéseket táplálni irántam, én pedig egyiküket sem tudnám megbántani, mert nem érdemlik meg. Egyszerűen nem vettem észre időben, hogy akit másodjára ismertem meg, azzal milyen könnyen kialakultak a dolgok,és mennyire egymásra hangolódtunk.

Az elsővel többször találkoztunk már, a másodikkal viszont még csak chateltünk és telefonon beszéltünk.

Szerintetek mennyire lenne korrekt, ha találkoznék vele is, hogy tudjak dönteni?

Nem is arról van szó, hogy az egyik nyugisabb lenne, a másik meg a csábító rossz fiú, mindketten komolyban gondolkoznak, és mindkettő mellett el tudnám képzelni magam. Nagyon rosszul érzem magam, mert nem akartam játszadozni egyikükkel sem, és valakit biztosan össze fogok törni.

2021. jan. 23. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

"én pedig egyiküket sem tudnám megbántani"

Pedig pont jó úton haladsz hozzá. Nehogy két szék közül a földre ess.

2021. jan. 23. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Fej vagy írás
2021. jan. 23. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam el csak a kérdést. Mo.-on a bigámia büncselekmény. Amennyiben a jövőben nem akarsz a hatóságok elől menekülni ez esetben egyikkel össze se kéne jönnöd. Csak egyet válassz. Mind a kettőt nem tarthatod meg mert akkor annak a nőnek lesz keserves akihez illene az a pasi akit te nem tudsz elengedni a másik mellett.

Vagy költözzetek Egyiptomba de ott is csak a több nejűség engedélyezett nem a több férj tartása. Törökországba is ugy tudom van hogy egy pasinak x felesége van és x feleség bizonyára egymás közt tárgyalja meg ha vállni akarnak ha nekik nem kell de egy nő több férj olyanrol nem tudok. Talan Afrikaba ahol matriarchialis tarsadalom van. Tisztara mint egy ménes. Bocs a zoologia jutott eszembe. Elképzelve érdekes lehet egy pasi több vállóper tárgyalás. 1. Feleség válótárgyalása, 2., 3. és ki tudja mennyiedik. 😏

2021. jan. 23. 14:21
 4/5 anonim válasza:
32%
Erre szokás mondani, hogy a másodikat válaszd. Ha igazán tetszett volna az elso/szeretted volna, akkor nem tetszik meg a másodok, szóval az elsot hagyd.
2021. jan. 23. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy tali még belefér a másodikkal, de utána döntsd el mit szeretnél.
2021. jan. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!