Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok egy ilyen pasival? Pár hónapja járunk, minden tökéletes. Okos, magas, kisportolt, kedves, udvarias, hűséges, jó munkája van (mérnök). Ok nem gazdag, mert szegény családból származik, de mostmár jól keres.
Én meg itthon ápolom az anyukámat és kevés idő jut emiatt sajnos a páromra. Mégse hagy el emiatt, mert nagyon szeretjük egymást.
Attól függ, hogy párodnál mit jelent ez a ragaszkodás. Mennyi időt tölt az anyjával? Anyuka beleszól a magánéletetekbe, esetleg keveri a xart és rosszindulatú, dirigálós?
Nagyon ragaszkodik az anyukájához"
Ennyit írtál csak konkrétan ami érzelmi információ és egyesek már menekülésre biztatnak , az igen! Gondolom az anyja adott neki elég bizalmat és jó nevelést amiért idáig eljutott. Oké nem gazdag? Itt már kezd kamu lenni a kérdés , mivel kevés olyan hülye nőt ismerek aki konkrétan ezt ki jelentené.
Ha ettöl még önálló akkor nem feltétlen nagy baj. èszrevehetö, hogy befolyásolja az anyja? Jelent ez a tény bármilyen hátrányt a kapcsolatotokban vagy a közös dolgaitokban?
Szerintem a legrosszabb, ha máris ezen jár az agyad. Szerintem ráérsz arra, hogy vele legyél, idövel kiderül, hogy milyen ember, mennyire befolyásolja ez a dolog. Ha gondnak érzed majd akésöbbiekben akkor megbeszéled vele, és kiderül, hogy változik-e a dolog. Kár elöre gondolkodni azon hogy vele maradj-e vagy sem, hisz nem tudsz róla még sok mindent.
Ha úgy keresel párt, hogy elöre ki akarsz zárni minden zavaró tényezöt, ráadásul mások véleménye alapján akkor soha nem fogod megtalálni. Mások véleményét, tapasztalatait érdemes természetesen meghallgatni, de ezeket rendezned kell a saját életedre nézve. Ezek alapján észrevehetsz késöbb árulkodó jeleket, de addig kár ezen rágódni. Senki nem tudja helyetted, hogy te hogy érzed jól magad, milyen hibáit tudod elviselni a másiknak, mi az ami tényleg fontos vagy kevésbé fontos neked.
Azt javaslom, ha ilyen szuper pasid van maradj vele mindaddig amíg nem jelentkezik olyan dolog, ami elviselhetetlen számodra. Akkor majd eldöntheted mit akarsz.
Tökéletesen igazad van!
Én feltételezem a legjobbakat a kérdezöt illetöen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!