Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebetegedek a szerelembe, mit csináljak?
3 éve szeretek valakit, aki rám barátként tekint. Nagyon közel állunk egymáshoz, és jól elvagyunk, de én borzalmasan belé vagyok zúgva. Próbáltam másokkal ismerkedni, de senki nem nyűgözött le, senki sem vonzott eléggé ahhoz, hogy ezt az érzést elvegye, vagy legalább enyhítse.
Kb 2 éve kezdtem el félni, mi lesz, ha már vége a közös éveinknek, de a fejemben legalább tudtam neki búcsúölelést adni, és mindig azt gondoltam, egy városba megyünk majd egyetemre, de kiderült ez se így lesz.
Én nem tudom ilyen módon feldolgozni, hogy már nincs többé. Oké, ott lesz Messengeren, de soha nem fogom már látni.
Nem tudom, hogy lépjek túl rajta. Volt, hogy 1-másfél hónapig nem beszéltem vele nyáron, ezzel csak azt értem el, hogy naponta többször sírtam, nem bírtam enni rendesen, és fogytam 4 kilót.
Más ilyenkor hogy lép túl? Én tényleg úgy érzem, hogy ő más, mint az összes srác, akivel eddig találkoztam és sose találok olyat, akivel azt érezném, mint vele.
"aki rám barátként tekint."
"Kb 2 éve kezdtem el félni, mi lesz, ha már vége a közös éveinknek,"
Nektek nem voltak közös éveitek és nem is lesznek.
Miért nem érted meg, hogy nem akar téged?
Furcsa, elmondta nyíltan, hogy ő csak barátként tekint rád? Ha tudja, hogy szerelmes vagy belé, amit ő az elmondásod szerint nem viszonoz, akkor miért keresi a társaságodat?
Én is voltam már így, nagy nehezen szerelmet vallottam egy jó barátomnak, ő pedig elmondta, hogy ő ezt nem viszonozza. Fájt nagyon, de segített abban, hogy tovább lépjek és ne ragadjak le nála. Remélem te szerencsésebb leszel 😉
Azért keres, mert amúgy kedvel, és igazán általában nem fejezem ki az érzéseim iránta, nem viselkedek botrányosan, nem írok idegesítő, nyálas üzeneteket.
Ezt a leragadást már elszúrtam amúgy, remélem a 20-as éveim második felére sikerül felülkerekedni ezen, vagy még azelőtt.
Jelenleg elég szarul vagyok, enni se tudok rendesen miatta, meg folyton stresszelek, görcsölök, hogy mi lesz most, mi lesz a jövőmmel (úgy általában véve is, egyetem, munka...stb)
Miért lettem lepontozva? Nem értem. Szegény lány reménytelenül sóvárog valaki után viszonzatlanul.
Figyelj, én sem vagyok érzéketlen, baromi rossz időszakban vagyok a 7 éves kapcsolatom lezárása után. Éppen ezért mondom neked, hogy minél tovább húzod és reménykedsz, vagy mellette barátként,annál tovább pazarolod az értékes fiatal éveidet.
Azt mondod, hiányozna a társasága. Azt mondod, nem tudsz miatta nyitni más férfiak felé. Tehát gátol téged, azaz te állsz a saját magad boldogsága útjába. Mert ahelyett, hogy elengednéd ezt a fiút, miközben potenciális pár jelölteket utasítasz el, leragadtál ebben a szomorú állapotban.
Addig éreznéd a hiányát, ameddig meg nem ismernél valakit, akit be tudsz engedni a szívedbe, de ahhoz az kell, hogy a szíved szabad legyen. Tudom, rossz dolog egy barátságot eldobni magadtól, de tényleg saját magadat kínzod, mert ez részedről nem barátság, hanem több. Viszonzatlan érzéseket táplálsz iránta, rettenetesen vágyhatsz rá így főleg, hogy "nem kapod meg".
Nem érdemes rá várnod. Külön utakra fogtok lépni, így könnyebb lesz őt elengedned. Maradhattok jóban, de úgyis csökkenni fog a kommunikáció. Koncentrálj majd új emberekre, ismerkedj és ne az ő árnyékan élj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!