Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kikoltoznetek hozza azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikoltoznetek hozza azt akarja hogy egyutt eljunk?

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Svédországba, Ausztriába igen, Irakba, Afganisztánba, Elefántcsontpartra nem.
2021. jan. 20. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszélem az adott ország nyelvét, van számomra munkalehetőség, akkor igen.

Lutrira nem mennék ki.

2021. jan. 20. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha alapból szeretnék abban az országban élni, beszélem a nyelvet, tudok ott is dolgozni és van megtakarításom. Sose hoznám magam önként olyan helyzetbe, hogy más embertől függjek bármilyen téren, akkor se ha szerelmes vagyok.
2021. jan. 20. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Csak akkor, ha amúgy is azon országnak azon régiójára terveztem költözni.

Pl ha mondjuk elterveztem hogy Berlinbe költözök, van ott munkalehetőség, stb, akkor esetleg lehet arról szó, hogy nem egy másik lakásba költözök, hanem a párhoz.

Egyébként eszem ágában nem lenne csapot papot hagyva rohanni a bizonytalanságba.

2021. jan. 20. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni mondjuk, hogy hova..

Na mindegy.

Én kiköltöztem, 4 év ingázás után. Együtt élünk azóta is, össze is házasodtunk. De a 4 év ingázás során én már felkészültem a kiköltözésre, célirányos egyetemi képzést csináltam és nyelvtanfolyamokra jártam, hogy mire kijövök, legyen esélyem jó munkát találni.

2021. jan. 20. 14:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Irorszagba
2021. jan. 20. 17:33
 7/7 anonim válasza:
Màr pedig èn mindent feltettem egy lapra kiköltöztem a pàromhoz Nèmetorszàgba rövid ismeretsèg után.Merèsz húzàs volt nem mondom😀Azóta fèrj ès felesèg vagyunk es van 2 kicsi gyermekünk.Ès nagyon jól működünk azóta is együtt😀
2021. jan. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!