Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csók lehet az oka, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók lehet az oka, hogy még jobban vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki évek óta vonz és tetszik.

Ment a szemezés, flörtölés.

Pár hete kezdődött a testi kontakt, csókolóztunk párszor.

Tisztában van a vonzalmammal, én sem vagyok számára közömbös.

Viszont ezek a csókok, főként a legutóbbi, ami fantasztikusan jó volt (már szinte olyan volt mintha álmodnék), nagyon felborították a lelkivilágomat.

Úgy érzem erősebb lett iránta a vonzalmam.

Félek attól, hogy szerelmes leszek, már így is rengetegszer gondolok rá.

Ő 40+os, én 28 vagyok.

Kívánom is őt, de az eszem azt súgja, hogy álljak meg, különben nagyon sokat fogok szenvedni.

Ezek a csókok befolyásolják az érzéseimet?

2020. dec. 19. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, az kizárt dolog... Szerinted?
2020. dec. 19. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Független a pasi?
2020. dec. 19. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Nős a pasi?
2020. dec. 19. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Most gondol át ezt egy nagyon lebutított nézőpontból. Ha az illető férfi egy sütemény lenne, amit már jó ideje meg akarsz kóstolni, nem teljesen egyértelmű, hogy ha mindig küldenének egy kicsit a krémjéből, ami még ízlik is egyre jobban kívánád azt egészet és egyre inkább meg akarnád kóstolni? (oké, ez most így elég perverzül hangzik, de a lényeget remélem érted)
2020. dec. 19. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Pár szex után elmúlna a nagy varázs, csak most érdekes.
2020. dec. 19. 17:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Kétségbe vagyok esve, mert nem szeretném őt elveszíteni.

Nem hinném, hogy szex után elveszne a varázs, sőt... már most is folyton rá gondolok, pedig csak csók volt köztünk.

2020. dec. 19. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, szeintem nem erted, mit akarnak neked mondani. Persze, hogy ez van, minden fellangolas elejen nagy a rozsaszin kod. De ha beutnek a hetkoznapok, meglatod, hogy a masik is csak egy atlagos ember.

Foglalt amugy?

2020. dec. 19. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Valaki itt nagyon nagyon hatalmasat fog koppanni....
2020. dec. 19. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel nem válaszolsz arra a kérdésre, hogy nős-e vagy független, így biztos, hogy foglalt a pasi. És az is biztos, hogy szenvedni fogsz. Nem kicsit. Nagyon. Ezt te is érzed.
2020. dec. 19. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, nős.

Tudom, hogy nem fogja miattam elhagyni a családját, de szenvedek mert vonzódom hozzá. Nagyon, túlságosan is...

2020. dec. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!