Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen idösebb férfihez vonzódom. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Szerintetek kinövöm? Már 2 éve folyamatosan. (a férfi 34, de félreértés ne legyen, körübelül 25nek néz ki).És eszméletlen helyes.....:((((2013. okt. 16. 18:19
1/6 anonim válasza:
Apakomplexusod lehet. Azoknál jelentkezik ez.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem pont nincsen-- az eddigi két barátom is egykorú volt velem. Valmiért megfog ez a férfi..és az, hogy mindennap látom, .....:D
2013. okt. 16. 18:26
3/6 anonim válasza:
2 barátod 16 évesen?Ejha szép jövőd lesz...
Van ilyen.Sok csajnak tetszenek idősebb férfiak.
4/6 anonim válasza:
Tök mindegy mennyinek néz ki, annyi, amennyi, pl a szervei biztos nem olyanok, mint egy 25 évesnek...
ő tudja, hogy mit gondolsz róla?
5/6 anonim válasza:
Várd meg amíg 18 leszel, akkor próbálkozz be nála, ha még nincs senkije. V nem is tom... Mindegy, örülök, hogy én nem vagyok ilyen helyzetben:):)
6/6 A kérdező kommentje:
Attol még, hogy volt 2 barátom nem vagyok "rossz" stb..-.-
Igazábol a régi sulimban tanitott, de soha nem volt a tanárom. A suli amibe viszont most járok kb 30 méterre van a rágitöl, igy minden nap látom, ami megneheziti az elfelejtését:D De mivel engem nem tanitott, mégis minden szünetben , projektenm volt valami oka odajönni hozzám beszélgetni, bókolni, ez persze megtetszett nekem, és akkor kezdött el ez.. Azota ezvan:=/
2013. okt. 16. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!