Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet úgy élni boldogan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy élni boldogan, hogy nincs senkid, se barátod/barátnőd, se férjed/feleséged?

Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

tipustol fugg, issmerek olyat, aki teljesen jol elvan igy, a karrierjere koncentral, utazik, eljar ide-oda. nem hianyzik neki a szex es jol elvan pasik nelkul is.

en is jol elvagyok, nincs kenyszerem arra, h allandoan egy ferfi szajaban logjak, nagyon regota nincs mar komoly kapcsolatom. de nekem mondjuk mar hianyzik valaki, sokkal egyszerubb lenne az elet, ha nem kene idetlen tarskeresokrol idetlen ferfiakkal randizgatnom, hogy hatha valaki normalis lesz vegre mar. ido- es enegiapazarlas, de mondjuk nekem a szex is hianyzik, szoval muszaj.

szoval tipusfuggo, ha soha nem volt meg senkid es van sok mas, ami lekoti a figyelmed, lehet. de szerintem az emberek tobbsegenek egy ido utan azert elkezd hianyozni egy tars.

2021. jan. 20. 09:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Hogyne lehetne. A boldogság az elmében van, és nem feltételekhez kötött (a partner meghal, ami a tiéd, elmúlik, tönkremegy stb).
2021. jan. 20. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyenek az egyéb emberi kapcsolataid. Ha jóban vagy a családoddal és vannak régi jó barátaid, akikkel tudsz mélyen beszélgetni, akkor nem vész.
2021. jan. 20. 09:23
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Biztosan van ilyen, de én nem tudnék.
2021. jan. 20. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha férfi vagy akkor megoldható a remete élet. Ha nő vagy akkor nehezebb
2021. jan. 20. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem korfüggő is. Úgy 40-50-ig még elvan az ember. Bár ami a barátokat illeti, már az a kor is "necces", mert a többségüknek már 30 körül van stabil kapcsolatuk, együttélés, családalapítás, miegymás, erre koncentrálnak, nem rád. Aztán eljön az az idő, hogy a saját (származási) családod is "kihal" mellőled... Onnantól teljesen egyedül maradsz. Na, az gyilkos. De nem tudom, mennyivel könnyebb egy pocsék kapcsolatban, a hátad közepére sem hiányzó emberrel. Azt itt most hagyjuk, hogy jó kapcsolat, megfelelő partner, nyilván ha ez összejönne, fel sem nagyon merülne ilyen kérdés az emberben. Részemről én a családtagjaim halála után mindenképp végzek magammal. Eszemben sincs teljesen egyedül élni tovább egyre csak idősebbé, betegebbé, kiszolgáltatottabbá válva.
2021. jan. 20. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Csak úgy lehet.
2021. jan. 20. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Simán. Nem attól vagyok boldog, hogy van vagy sincs barátnőm.

Teljes életet tudok egyedül is élni, van családom, barátok, karrier, hobbijaim a színháztól az utazáson át a sportig, és ezekben elég sok örömöt találok.

Sosem értettem azokat, akik közik, hogy ők majd akkor élnek, ha lesz valakijük. Persze, az, hogy normális életed van, nem jelenti, hogy párod is lesz, de az egyedüllétet is könnyebb elviselni, ha nem búvalb'szott vagy.

Ennyire egyszerű

2021. jan. 20. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint lehet, az próbálja csak ki, milyen ha 5 évig egy nőhöz sem ér hozzá.
2021. jan. 20. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 20. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!