Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ptleknak vagyok neki?
Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy pasit. Rengeteg időt töltünk együtt, szinte naponta találkozunk. Azt hiszem beleszerettem, vagyis a viselkedese miatt már érzem kezd elmulni. De ugy érzem mikor ezt észreveszi, hogy tavolodok midig olyat tesz, hogy ujra bizni kezdjek. De mindig azt mondja neki nem kell kapcsolat, mert nagyot csalódott, de szerintem csak velem nem akar, de potléknak jo vagyok, akit lehet hivni ha szomoru vagy barmi miatt jo ha ott vagyok.Folyton azt mondja minek akarok valakivel kapcsolatot hisz rossz mind, meg hisz itt vagyok neked én, minek neked kapcsolat, ez majdnem olyan mint kapcsolat. Nagyon nem olyan, en mindig meghallgatom őt ha erzelmekről beszél, de ha en kezek beszélni temat valt, aztan meg panaszkodik, hogy nem mondok semmit neki.2021. jan. 19. 23:39
1/5 anonim válasza:
Igen, jól látod. A saját érdekedben lépj ki ebből a "kapcsolatból".
2/5 anonim válasza:
Igen, így van. Semmibe nem néz, ráadásul manipulál, mindig visszaránt, hogy neki jó legyen. Átlátszó. Szabadulj meg tőle, sosem fog változni. Nekem is volt ilyen. Fájt, megalázónak éreztem az egészet, de egy vígasztaljon:az ilyen senkit nem tisztel. Ha egy nővel így tud viselkedni, ideig-óráig elő tudja adni másnak az ellenkezőjét, de úgyis ki fog bukni, hogy egy felelôsségtologató tahó. Nincs olyan, hogy csak veled féreg valaki. Ő mindenkivel az, nem tud megváltozni egyik percről a másikra.
3/5 anonim válasza:
Akkor ő minek nevezi a kettőtök között lévő dolgot, ha nem kapcsolatnak? Szinte minden nap találkoztok, gondolom szexuális életet is éltek.
Ez igenis kapcsolat, csak a drága pasi(d) nem akar elköteleződni..
Hagyd a francba szerintem.
Én az exemmel, akivel 7 évig voltam együtt, azt mondta nekem szakításkor, hogy szerinte nem is voltunk együtt, mert nem volt kimondva.. Mindezt persze azért, mert a végefele már csajozni kezdett, csak én résen voltam és lebuktattam.
Volt egy külön töltött időszakunk, ami után valóban "nem volt kimondva", de basszus, együtt éltünk. De szerinte nem voltunk együtt.
Pofátlan egy faj az ilyen, engedd el mihamarabb.
4/5 anonim válasza:
Megnyitottam ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam mi a tök az az a ptleknak, valami szlovák étel? :)
5/5 anonim válasza:
Tudod a férfiak használják azokat akiket lehet. Kényük kedvük szerint...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!