Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várok el, hogy azt szeretném, ha néha autóval jönne értem, vagy nem nekem kéne menni?
Szeretem a barátomat, de sokszor úgy érzem, hogy én vagyok az, aki ezt a kapcsolatot jobban akarja.
Pl. ő autóval járt mindig mindenhova, sokszor esténként csak úgy céltalanul fel-alá a barátaival is ment mindig. Én másik városban élek/tanulok, nem járok autóval, mert nekem itt nincs rá szükségem, ha hazamegyek a szüleimhez, akkor ők hoznak-visznek kocsival, mert oda a tömegközlekedés katasztrófa.
Ennek ellenére sosem ajánlotta fel a barátom, hogy eljön értem, vagy ő jön hozzám, hanem mindig én vonatozok, ami kétszer annyi idő, mint autóval és akkor nem számoltam még hozzá, amíg a lakásomtól kiértem az állomásra, aztán a pesti belvárosból Buda végére. Nem az, hogy elvárnám, hogy furikázzon fel-alá, csak mondjuk vizsgaidőszak közepén jól esett volna, ha nem kell a fél napot tömegközlekedéssel töltenem, vagy a -5 fokban, a lefagyott úton nem kell cipelnem fel a hegyre a bőröndöm.
180 km, tudom, hogy nem kis távolság, de közben azzal is tisztában vagyok, hogy ő ezt akár egy-két este alatt is elfurikázza a barátaival.
A másik, hogy sosem mondaná, hogy eljön ő hozzám, ne én menjek... Azt mondja, hogy azért, mert ő Budapestet szereti és "itt semmit nem lehet csinálni". De igazából ott sem csinálunk semmit... Oké, most covid van, minden zárva, de előtte is nagyon maximum 2 hónapban egyszer, ha elmentünk valahová, vagy csak sétálni egyet. Tehát sokat nem érzékeltem abból, hogy na, mi most Budapesten vagyunk.
Szerintetek?
Neki így kényelmes, Budapesten van, hétvégén bulizik, amikor csak akarja elutazol hozzá, nem érdekli, hogy neked mennyi idődbe kerül, ahogy írtad, Budapesten se csináltok semmit, 2 hónaponta elmentek egy helyre.
Biztos vagy benne, hogy komoly kapcsolatban vagytok és nem csak szexkapcsolat? Egy komoly kapcsolat nem így működik.
Tavaly volt emiatt egy nagyobb vitánk, mert akkor januárban volt az egyetemi tanulmányaim egyik, ha nem legnehezebb vizsgája egy hétfői napon. Mondta, hogy előtte hétvégén menjek el hozzá. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de 5 hónapja tanulok arra a szigorlatra, rá épül szinte az összes tárgyam a következő félévben és nekem ez most nem fér bele, hogy egész hétvégén nála legyek, de majd ha levizsgáztam ebből, elmegyek.
Erre kiakadt, hogy minek járok erre az egyetemre, ha ennyit kell tanuljak és hogy akkor menjek úgy, hogy vasárnap este elmegyek az utolsó vonattal és másnap meg az elsővel hajnalban vissza, hogy odaérjek a vizsgára, mondván, hogy "este és éjszaka úgysem tanulok". Oké, akkor az utolsó egy héten már tényleg csak ismételtem, de akkor sem akartam volna a vizsga előtti délutánomat pakolással és készülődéssel tölteni, utána még vonatozni és tömegközlekedni kb 5-6 órát, hogy aztán másnap hajnali 5-kor már az állomáson legyek és induljak vissza. Mikor ezt elmondtam neki, akkor kiakadt és nekem támadt, hogy én nem szánok rá időt soha és hogy nekem semmibe nem telne ez.
Akkor ezt inkább ráhagytam, voltam anélkül is éppen elég ideges. De ez esett a legrosszabbul, mert pontosan tudta, hogy mennyit készültem arra a vizsgára és hogy mennyi minden függött tőle...
Hat ezek alapján amit leirtal, semmibe vesz téged, a munkádat, az erőfeszítésedet, és igen csak önző. És még ő van megsertodne, mert a vizsga előtti napon nem utaztal hozzá!
Én elhiszem, hogy vannak szerethető tulajdonságú, de nem hiszem, hogy ilyen gondolkodásmódja van a kapcsolatotoknak ertelme. Bár nem vagyok híve minden aprosagert szakításnak, de ez a hozzaallas nem egy szerelmes ember hozzaallasa. De nem is kell szerelmesnek lenni, csak egy kicsit is megertonek, és eszébe sem jut senkinek háborogni amiatt, hogy egy vizsga előestéjén nem ő a fontos.
Igazi önző, hisztis s*ggfej.
Kíváncsi vagyok, mit szeretsz rajta.
Épp elég ok, amit az elején leírtál, a többi pedig csak ráadás, megerősíti a sejtéseket, hogy nulla a srác.
Semmibe néz. Ha dugni akar akkor füttyent és te mint egy kis pulikutya ugrasz és nyalod a làbàt.
Iszonyatosan megalázó amit csinál veled és te hagyod sőt teszel érte hogy semmibe nézzen.
Na ez a típús aki először fog lelépni ha bajba ledzel és szükséged lesz rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!