Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokat várok el, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat várok el, hogy azt szeretném, ha néha autóval jönne értem, vagy nem nekem kéne menni?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátomat, de sokszor úgy érzem, hogy én vagyok az, aki ezt a kapcsolatot jobban akarja.

Pl. ő autóval járt mindig mindenhova, sokszor esténként csak úgy céltalanul fel-alá a barátaival is ment mindig. Én másik városban élek/tanulok, nem járok autóval, mert nekem itt nincs rá szükségem, ha hazamegyek a szüleimhez, akkor ők hoznak-visznek kocsival, mert oda a tömegközlekedés katasztrófa.

Ennek ellenére sosem ajánlotta fel a barátom, hogy eljön értem, vagy ő jön hozzám, hanem mindig én vonatozok, ami kétszer annyi idő, mint autóval és akkor nem számoltam még hozzá, amíg a lakásomtól kiértem az állomásra, aztán a pesti belvárosból Buda végére. Nem az, hogy elvárnám, hogy furikázzon fel-alá, csak mondjuk vizsgaidőszak közepén jól esett volna, ha nem kell a fél napot tömegközlekedéssel töltenem, vagy a -5 fokban, a lefagyott úton nem kell cipelnem fel a hegyre a bőröndöm.

180 km, tudom, hogy nem kis távolság, de közben azzal is tisztában vagyok, hogy ő ezt akár egy-két este alatt is elfurikázza a barátaival.

A másik, hogy sosem mondaná, hogy eljön ő hozzám, ne én menjek... Azt mondja, hogy azért, mert ő Budapestet szereti és "itt semmit nem lehet csinálni". De igazából ott sem csinálunk semmit... Oké, most covid van, minden zárva, de előtte is nagyon maximum 2 hónapban egyszer, ha elmentünk valahová, vagy csak sétálni egyet. Tehát sokat nem érzékeltem abból, hogy na, mi most Budapesten vagyunk.

Szerintetek?

2021. jan. 19. 21:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
180 km kicsit tényleg sok, de mehetne ő is hozzád, ez így tényleg fura, nem normális.
2021. jan. 19. 21:52
 2/20 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy az. De közben meg van, hogy egész este kocsikáznak fel-alá a haverjaival, akkor is simán összejön ennyi.

Ha olyan lenne, aki egy héten kétszer veszi elő az autót, akkor még normálisnak is gondolnám ezt talán, de így, hogy konkrétan mindenhová autóval megy, még a két utcára lévő Aldiba is és a kedvenc hobbija a céltalanul keringés zenét hallgatva, így kicsit zavar.

2021. jan. 19. 21:55
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem úgy van, ahogy mondta. Ő Budapestet szereti. Meg saját magát. Te hol jössz a képbe?
2021. jan. 19. 21:56
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

A barátod egy fillérb*szó.

Sok jót ne várj ezutàn se!

Ez annyira alja kategória szerintem...

N32

2021. jan. 19. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

Na ő az a kategória, aki ott fog letojni, ahol vagy.

Volt részem ilyenbe, kb a haverjait, csavargást, munkakerülést előbbre tartotta mindennél, és így, több mint 20 év távlatából nézve se változott meg.

2021. jan. 19. 22:06
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer sem hagynám hogy a barátnőm tömegközlekedéssel jöjjön hozzám. Ha 5km-re ha 180-ra lakik.

Eléggé önzőnek tűnik a barátod, ha akarsz valamit akkor tegyél te érte. Ő meg sem mozdulna érted?

2021. jan. 19. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon egyszerű.

Én vizsgaidőszakba még boltba se nagyon megyek, azt is csak ha muszáj (csaladdal lakom még) pedig amúgy szoktam bevásárolni. Egyszerűen több dolgom van ennél. Nemhogy még végigcsinálni ezt a tortúrát, fix nem tettem volna.

Beszéltel valaha erről? Vázoltad neki a helyzetet? Mit mondott?

Egyébként ebből az jön le hogy tojik a fejedre. Én elgondolkodnék ezen a kapcsolaton.

2021. jan. 19. 22:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülye vagy. Nyilván kényelmesebb a seggét meresztenie, és várni, hogy házhoz jöjjön a punci. Az időt és a pénzt is sajnálja rád. Mert ugye drága a benzin, de gondolom azt se ajánlotta fel soha, hogy ha már állandóan te fáradsz az utazással, legalább a költségeid felét fizesse, igaz?

Volt nem egy távkapcsolatom. Azt mondjuk nem vártam volna senkitől, hogy lejöjjön értem 200 km-t és hazavigyen, de az teljesen alap, hogy egyik héten én mentem, a másik héten meg a párom jött.

2021. jan. 19. 22:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi 150kmre laktunk egymástól a férjemmel. Neki volt kocsija, én vonattal, többszörös átszállással utaztam. Legtöbbször félúton egy nagyobb városban talalkoztunk. Szerettem azt az időszakot ☺️.

Ha egyikünk vagy másikunk városában voltunk, mérlegre vetve én voltam nála az esetek tobbsegeben, de inkább azért, mert arrafelé sokkal több a turisztikai lehetőség. Anyukám ezért mindig beszolt, hogy én utazok a pasi után.... Viszont engem nem zavart. Azért nem, mert ezer más dologból éreztem, hogy szeret és fontos vagyok neki, és nem azert vagyunk nála, mert nincs kedve miattam utazni.

2021. jan. 19. 22:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Helybe megy a punci.

Szerintem ez baromi megalázó.

2021. jan. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!