Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem, én mégis bizalmatlan vagyok?! Mit tegyek?
A párommal 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást.
Tudom talán korai kijelentésnek tűnhet, de már most úgy érzem, hogy ő az igazi, benne mindent megtaláltam amit kerestem.
Viszont valamiért mégis bizalmatlan vagyok. Nagyon sokat csalódtam már lehet emiatt van.
Igazából a mostani barátom nem ad okot arra, hogy ne bízzak benne, emiatt is érzem magam olyan rosszul. Ő nagyon figyelmes és kedves, olyan értékekkel rendelkezik, ami manapság a legtöbb férfiból hiányzik...
Azt tudom, hogy mikor elkezdtunk ismerkedni mellettem még másokkal is ismerkedett, de elmondása szerint miután a mi kapcsolatunk komolyabbra kezdett fordulni, megszakította többi lánnyal a kapcsolatot.
Nekem mégis olyan rossz érzésem van, sokszor eszembe jut, hogy mi van ha csak azert jött össze velem, mert mással nem sikerült?!
Nem tudom, ez egyfajta megérzés.. Néha úgy érzem, hogy másra vágyik, de beéri velem..
Igazából gondolok is valakire, az egyik lányra aki régen a csoporttársa volt az egyetemen..
Sokat agyalsz felesleges dolgokon.
Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!