Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mi fog meg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi fog meg titeket leginkább egy nőben?

Figyelt kérdés
Szépnek mondanak,de a természetem borzalom..segítségre van szükségem. Nem ismerkedni,hanem nem tönkretenni a kapcsolatomat. A külső nem minden egy élettársi kapcsolatban már.

#nehézség #Természetem
2021. jan. 17. 11:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, te miért nem alszol ilyenkor? Én autóriasztó miatt és addig is gyakorizok míg a kérdések olvasásától bealszok újra.
2021. márc. 9. 04:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Munkába készülök, épp reggeliztem:)

Korán kezdek.

2021. márc. 9. 04:39
 23/29 A kérdező kommentje:
Gyerekek ne itt reggeliztessük egymást. ☺️
2021. márc. 9. 10:24
 24/29 A kérdező kommentje:

Segítsetek ha tudtok!!

Már javítottam magamom:

-Nem hisztériázok pánikolok

-Beengedem párom rokonait a lakásba HA tudom hogy jön valaki bár senki se jön kb 😂😂 tehát ilyen vita nem volt!

-Meg tudok jelenni mellette ga valahova ketten megyünk. Nem csúfkodok mackóban szakadtan hanem eléggé kireszelem magam!

-Főzni sajna elég sz@rul tudok DE igyekszem! Tanulok fejlődök. Nincs retek itthon.

-Figyelek magamra,tiszta ápolt vagyok.

-Sokkal kedvesebb lettem.

Valami hasznos tanács esetleg? :)

2021. márc. 9. 10:27
 25/29 A kérdező kommentje:
Bár ezek alap dolgok hogy csinosan kireszelve jelenjek meg mellette és tisztaság van. Mégis sok rendetlen lányról tudok. :D ja és a 90cm hosszú hajammal(saját) nincs tele a lakás.
2021. márc. 9. 10:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Szakadt mackó, a legjobb :) Olyankor játszhattok festő vagy szaki szerepjátékot, csak a pólót is szaggasd ki és kell egy létra. Tisztaság alap, bár... meg kell hogy mondjam ő is besegíthetne ebbe.
2021. márc. 9. 14:19
 27/29 anonim ***** válasza:

Jó magasan van itt a léc némelyik embernek...

Az én tanácsom az lenne,hogy kötekedés helyett próbálj meg beszélgetni.

Egész sokat segít egy bármilyen f.s helyzetben,ha normális hangnemben próbálsz valamit elmondani.

Hiszti ellen pedig hatásos ha lefárasztod magad.A futás vagy egy boxzsák tökéletes.

Kevesebb energiád marad értelmetlen konfliktust generálni.

2021. ápr. 7. 08:34
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy borzalmas természetű nő rokonom, a következő paraméterekkel bír:

Fél évben ha egyszer lehet vele normálisan beszélgetni.

Amikor felhív, az: lebsz valamiért, kioktat, okoskodik, kontrollál, stb...

Tegnap is felhívott úgy a semmiből, a szinte semmiért agyonsértegetett. Legutóbb 3 hétig nem vettem fel a telefont, ha ő hívott. Na az javított rajta valamit, de most kezdi elölről.

Erős hangulatingadozásai vannak, a másodperc tört része alatt képes idegbajt kapni egy röhögéses állapotból, borzalom.

ÉS nem a megoldáson próbálkozik, szrik a környezetére, elmondása alapján gyűlöli az embereket.

KB Isten irgalmazzon mindenkit egy ilyen rokontól.

2021. ápr. 7. 08:39
 29/29 anonim ***** válasza:

A külső nem minden egy élettársi kapcsolatban már."

Így van az megszokottá válik az ember számára hosszabb idő után ,és nem azon jár az agya hogy milyen szép a párja.

2021. ápr. 7. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!