Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi fog meg titeket leginkább egy nőben?
Figyelt kérdés
Szépnek mondanak,de a természetem borzalom..segítségre van szükségem. Nem ismerkedni,hanem nem tönkretenni a kapcsolatomat. A külső nem minden egy élettársi kapcsolatban már.#nehézség #Természetem
2021. jan. 17. 11:29
11/29 A kérdező kommentje:
Elszámolok 15ig legalább :D
2021. jan. 17. 18:33
12/29 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Egyszerűen elűzöm magam mellől a férfiakat.. egy ideig nagyon bírok magammal, imád az elején, de aztán nem bírom ki és beléjük kötök mindenért, idegesít minden hülye szokás. Engem is szépnek tartanak, csinosnak is. 22 évesen még nem sikerült normális kapcsolatot kialakitanom férfival.
13/29 anonim válasza:
Az ha szoros a p...
Bocsi, szó szerint értettem
14/29 anonim válasza:
Mindenki mást keres. Én hűséget, bizalmat, szeretetet és azt, hogy a legfontosabb dolgokban egyet értsünk. A többi nem számít számomra igazán.
15/29 anonim válasza:
6 Hát igen, ezért van annyi válás kisgyerekkorban. Mind olyan kibírható természetű. Ja meg egyéjszakástól senki se lett apa egy kibírhatatlanul összeférhetetlen nő segítségével. Ja de.
16/29 anonim válasza:
Kérdés: kibírhatatlan akarsz lenni vagy rákos. A jó kis dühkifejezés és szókimondás jólesik az embernek néha, és egészséges. Viszont a kapcsolatokat az beszarikkal megnehezíti. Szóval majd olyan nagyon ne erőszakold meg a természeted. Vannak kibírhatatlan férfiak, épp téged keresnek, valószínű unják a sok fapofát :)
17/29 anonim válasza:
A főzést hogyhogy nem irja senki? Ez olyan alap?
18/29 anonim válasza:
A gyönyörű melle (ha tényleg szépen gömbölyödik neki).
19/29 anonim válasza:
Egy plasztikai sebész hozzászólását olvashattuk.
20/29 anonim válasza:
Lelkivilág-kisugárzás-stílus, szem, ápoltság, mozgás, testforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!