Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kötelező minden szabadidőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötelező minden szabadidőt a társaddal töltened?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy h-p munka, péntektől vasarnapig egyutt a paroddal.

Mert nalunk egy ideje ez van, nem elunk meg egyutt, de a munkanapok kivetelevel az osszes szabadidonket egyutt toltjuk.

Es neha jol esne ha kimaradna egy hetvege vagy valami, es nem azert mert ne szeretnem, csak vannak szuleim,rokonok,meg neha jol esik egyedul lenni.

Csak ezt nehez felvazolni,mert egybol azt venne le hogy nem szeretnek vele lenni

2021. jan. 14. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez sztem embertől, igénytől függ. Én úgy vagyok vele, hogy kell a személyes tér... nyilván más mennyiségben, amikor az emberek együtt élnek, és más mennyiségben, amikor külön. Én megőrülnék egy kapcsolatban, ahol minden másodpercnyi szabadidőt csak vele tölthetnék el, és nincs egy szabad percem egyedül... nagyon max. olyan kivétellel, ha olyan a munkánk, hogy alapvetően NAGYON kevés időt tudunk együtt tölteni (pl. full ellentétes munkarend). Ezt ígx fel lehet vázolni a párodnak, DE. Lehet, hogy ő meg nem így gondolja, és más az igényetek. Ettől függetlenül meg kell próbálni, mert akkor legalább megtudod, hogy passzoltok-e egymáshoz, és időben szakítani, ha úgy látszik, hogy nagyon nem gondolkoztok erről hasonlóan.
2021. jan. 14. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Neki nincs igénye külön programra? Barátokkal stb.

Mindenkinek kell egy kis én-idő,meg közös időtöltés a családdal, barátokkal (bár ugye ez mostanság korlátok közé szorul, de azért összehozható)

Ha ebből azt veszi le,hogy nem szeretsz vele lenni.. akkor vele van a gond szerintem.

2021. jan. 14. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Mh meg is enne a pusztulat
2021. jan. 14. 22:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valszokat!

De,nyilvan neki is van igenye baratokra peldaul, de ezt hetkoznap megoldja(meg en is)es szinte az elejetol kezdve a hetvegeket teljesen egyutt toltjuk.(1 eves kapcsolat)

Tehat affele rendszer ez mar, es jo egyutt lenni meg minden, csak kb 1000 eve volt olyan hogy itthon vagyok egy munka mentes napon,felkelek kimegyek az udvarra, jarok egyet az utcan ..barmi

Es neha ez nagyon hianyzik.

2021. jan. 14. 22:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Sot altalaban hetkozben is egyutt alszunk egy napot, es baj van belole ha felhozom hogy en munka utan egyedul akarok lenni,pihenni, kepezni magam stb.

Nemtudom hogylehetne ezt megoldani

2021. jan. 14. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele ezt, szerintem semmi gond nincs ha így érzel, kell egy kis "magány" néha, meg 1-1 csajos nap ,ilyesmik.
2021. jan. 14. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Huh, én nagyon szeretem a páromat, és ő is engem, de amikor nem éltünk együtt akkor is volt igényünk 1-1 szabad hétvégére.

Most lassan 2 éve együtt élünk, de pl 2 havonta egyszer 1-2 napra elmegyek anyukámhoz, akit egyébként a párom is kedvel, és majdnem minden hétvégén nála vagyunk.

Szóval most is van igényünk egy kis külön töltött időre, pedig nem megyünk egymás agyára, nem veszekszünk.

2021. jan. 15. 07:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Embertől, igénytől függ. Nekem ez még a rózsaszín ködös friss szerelem közepén is egy rémálom, más pedig enélkül elhanyagolva érzi magát.

Jogodban áll jelezni az igényeid, beszéljétek ezt át higgadtan, ez nem egy olyan dolog amiben ne lehetne kompromisszumot kötni főleg, hogy annyira nem térnek el az igényeitek, csak a rendszert kell kidolgoznotok úgy, hogy neked is jusson szabad tér.

2021. jan. 15. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

20 évesen majdnem ráment a kapcsolatom arra, hogy minden időt együtt töltöttünk és olyanok lettünk, mint egy nyugdíjas pár. Amikor ki mertük mondani, hogy jó lenne külön idő, mindketten fellélegeztünk, és szép lassan megjavult minden.

Azóta el is vettem, 17 éve vagyunk együtt. Kifejezetten élvezem, amikor valamilyen okból el kell utaznom egy hétre, mert tudunk megint hiányozni egymásnak.

Jó lenne, ha valahol lehetne tanulni párkapcsolatokról gyerekként :/.

2021. jan. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!