Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy érzitek magatokat ha elutasítjátok egy lány érzéseit?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 21:27
11/13 anonim válasza:
Sehogy. Nem érdekel. Nem találkoztam még olyan csajjal, aki ne törte volna össze pár srác szívét. Az, hogy én szegényként elutasítom, az nem oszt, nem szoroz.
Téged pedig, érthető, hogy miért utasítanak el. És még mindig azután loholsz...
12/13 anonim válasza:
Xarul, mert esélyt sem adok a másiknak, nem tudom kipróbálni, milyen szeretve lenni, stb.
13/13 anonim válasza:
Ha elutasítok valkit azt nem csak úgy minden ok nélkül teszem, ezért úgy érzem, hogy a helyes döntést hozom meg.Nyilván sajnálom a dolgot, át tudom érezni a másik fájdalmát mert én is voltam hasonló helyzetben. De csak azért hogy kihasználjam és utána eldobjam nem fogok belemenni a dologba.Az okok sokfélék lehetnek, életkorbeli vagy kulturális különbség,vagy csak egyszerűen nem vonz szexuálisan.Lehet a világ legkedvesebb legaranyosabb nője is ha például alig van melle én meg a nőies telt formáktól jövök izgalomba. Ha már alapból semmi vágyat nem érzek akkor mi lenne a későbbiekben?Szenvedés lenne hosszabb távon az egész. Nyilván nem bántanám meg ezzel, hogy ezt így elmondom neki, ezt elég ha én tudom.Tehát azzal, hogy normális módon elutasítok valakit egy olyan döntést hozok meg ami mindkettőnk számára az egyetlen jó döntés még ha ez ott és akkor fájdalmas is a másik félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!